S-a încheiat a treia ediţie a turneului „Kinder Sea Cup”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal juvenil S-a încheiat a treia ediţie a turneului „Kinder Sea Cup”
Sport 03 Iulie 2019 / 07:52 402 accesări 0 comentarii
AS Kinder 2005 (sursa foto: Facebook As Kinder Constanta)

AS Kinder 2005 (sursa foto: Facebook As Kinder Constanta)

Desfăşurată la mai multe categorii de vârstă, a treia ediție a turneului „Kinder Sea Cup” a programat la sfârşitul săptămânii trecute, pe terenul „Voința” din Complexul Sportiv „Badea Cârţan”, partidele de la categoriile de vârstă 2003 și 2005. Părinții şi-au susținut şi încurajat echipele favorite pe întreaga perioadă a turneului, atmosfera fiind una foarte frumoasă.

Formaţiile clasate pe podium au fost următoarele - la 2003: 1. AS Kinder Constanţa (antrenor George Focan), 2. CS Sporting Iași, 3. Performer Constanţa; la 2005: 1. AS Kinder Constanţa (antrenori Doru Carali şi Gică Mina), 2. Oţelul Galaţi, 3. Delta Tulcea.

Câștigătoarelor au fost recompensate cu premii substanțiale, constând în echipamente sportive şi mingi de fotbal oferite de sponsorul principal City Protect.În aceste zile, doi dintre jucătorii grupei 2005 de la AS Kinder, portarul Răzvan Nache și fundașul Andrei Lungu, participă la un stagiu de pregătire alături de juniorii de la FCSB.

„Mulţumim tuturor pentru participare şi vă aşteptăm la anul pe litoralul românesc pentru a participa la turneul nostru, care va oferi şi mai multe surprize copiilor decât anul acesta!”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook As Kinder Constanta.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.6885 secunde