S-a încheiat Festivalul Universitar de Baschet 3x3 - In memoriam Valentin Negrea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
S-a încheiat Festivalul Universitar de Baschet 3x3 - In memoriam Valentin Negrea
Sport 08 Noiembrie 2019 / 10:46 998 accesări
Sursa foto: Facebook Asociația Județeană de Baschet Constanța

Sursa foto: Facebook Asociația Județeană de Baschet Constanța

Asociația Județeană de Baschet Constanța a anunţat că Festivalul Universitar de Baschet 3x3 - In memoriam Valentin Negrea s-a încheiat la Constanța pe terenurile de sport ale Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius din Constanța.

Cursa de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 s-a decis pe 1 Noiembrie atunci când Federația Internațională de Baschet a făcut anunțul cu echipele calificate direct la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, România aflându-se printre acestea.

Festivalul Universitar de Baschet 3x3 este una dintre competițiile importante care au loc în această perioadă în întreaga lume, în cadrul cărora sportivii pot puncta pentru țările lor. Constanța continuă astfel tradiția competițiilor de baschet 3x3 din ultimii ani, fiind unul dintre centrele baschetbalistice cele mai active din România. La festivitatea de premiere a fost prezent și președintele Federației Române de Baschet, Horia Păun.

De asemenea, competiția universitară este un prilej deosebit de a cinsti memoria fostului arbitru Valentin Negrea, unul dintre oficialii care a fost mereu aproape de baschetul 3x3, atât pe teren cât și în ceea ce privește organizarea, și care, din păcate, ne-a părăsit mult prea devreme.

Competiția a fost sprijinită de către Asociația Județeană de Baschet Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța, Federația Română de Baschet și Primăria Municipiului Constanța.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1275 secunde