S-a redeschis traficul rutier pe DJ 383 Eforie Nord - Techirghiol

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Regionala CF Constanţa a încheiat reparațiile la trecerea la nivel cu calea ferată la Eforie Nord S-a redeschis traficul rutier pe DJ 383 Eforie Nord - Techirghiol
Social 01 Noiembrie 2018 / 10:38 423 accesări 1 comentariu

Regionala CF Constanţa a finalizat lucrările de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată din Eforie Nord, situată la intersecţia străzii 23 August cu linia CF Constanţa - Mangalia, traficul rutier fiind redeschis începând de astăzi pe DJ 383 Eforie Nord - Techirghiol.

Lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 238+190, executate în perioada 20 octombrie - 1 noiembrie 2018, au constat în montarea de dale elastice, turnarea unui covor asfaltic, montarea de parapeţi metalici de protecţie şi înlocuirea materialelor de cale șine/traverse din zona pasajului.

Scopul lucrărilor de întreţinere la trecerile la nivel este acela de a îmbunătăţi condiţiile de circulaţie atât pentru traficul rutier, cât şi pentru traficul feroviar.

În perioada lucrărilor de reparaţii, circulaţia rutieră a fost închisă pe DJ 383, la trecerea la nivel între Eforie Nord şi Techirghiol, traficul fiind deviat pe DN 38 prin Negru Vodă.Pagina a fost generata in 0.1735 secunde