S-a stabilit data desfășurării Festivalului de Film de la Cannes

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

S-a stabilit data desfășurării Festivalului de Film de la Cannes

Divertisment 14 Ianuarie 2017 / 10:22 670 accesări

Cea de-a 70-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes se va desfăşura între 17 şi 28 mai, au anunţat organizatorii pe pagina oficială de Facebook a festivalului. Organizatorii au distribuit pe pagina oficială de Facebook a Festivalului de Film de la Cannes şi un scurt clip ce anunţă ediţia aniversară cu numărul 70 a Festivalului de Film de la Cannes. Clipul dedicat celei de-a 70-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes înfăţişează un grup de băieţi care aleargă veseli pe un pod şi plojează apoi în apă, după ce şi-au lăsat tricourile şi cămăşile pe pontonul de lemn. Fragmentul cinematografic este turnat în alb-negru. Clipul se termină cu un mesaj al organizatorilor Festivalului de Film de la Cannes: "Cele mai bune urări pentru 2017!".

Cea de-a 69-a ediţie a Festivalul de Film de la Cannes a avut loc în perioada 11 - 22 mai 2016. Juriul competiţiei oficiale din cadrul celei de-a 69-a ediţie a Festivalul de Film de la Cannes a fost prezidat de regizorul George Miller.

Trofeul Palme d'Or a fost decernat filmului "I, Daniel Blake", regizat de cineastul britanic Ken Loach, la ediţia din 2016.12
Pagina a fost generata in 0.2844 secunde