S-a stabilit programul partidelor din duelul Cehia - România, din FED Cup

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

S-a stabilit programul partidelor din duelul Cehia - România, din FED Cup

Sport 08 Februarie 2019 / 16:19 656 accesări
Simona Halep ştie că nu va fi uşor la Ostrava

Simona Halep ştie că nu va fi uşor la Ostrava

Sâmbătă şi duminică, la Ostrava, se va desfăşura întâlnirea Cehia - România, din primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup by BNP Paribas. Tenismenele tricolore vor avea o misiune dificilă pe terenul deţinătoarei trofeului, care a triumfat de şase ori în FED Cup în ultimii opt ani.

„Pentru mine este important să facem un rezultat bun la Fed Cup anul acesta. Este cel mai mare obiectiv al meu. Nu este uşor, nu suntem foarte obişnuite să jucăm în echipă. Nu e uşor să te motivezi în grup, dar eu sper să îmi fac treaba foarte bine pe teren şi să ajut echipa să câştigăm această partidă. Aşa cum ştim, Cehia este o echipă foarte puternică, nu va fi deloc uşor, dar acum doi-trei ani am fost foarte aproape să le învingem. Eu cred că există o şansă în plus faţă de data trecută. Suprafaţa nu este deloc uşoară, dar pentru toată lumea este la fel. M-am obişnuit cu ea, dar vom vedea sâmbătă”, a spus Simona Halep, la conferinţa de presă.

Programul meciurilor se prezintă astfel -

Sâmbătă, 9 februarie, ora 14.00:

Karolina Pliskova - Mihaela Buzărnescu

Katerina Siniakova - Simona Halep

Duminică, 10 februarie, ora 14.00:

Karolina Pliskova - Simona Halep

Katerina Siniakova - Mihaela Buzărnescu

Partida de dublu va avea loc duminică, după meciurile de simplu: Katerina Siniakova / Barbora Krejcikova - Irina Begu / Monica Niculescu.

Digi Sport va transmite în direct duelul Cehia - România.

Taguri articol


12