S-a stabilit reprezentanta județului Constanța la barajul de promovare în Liga a 3-a

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal intern

S-a stabilit reprezentanta județului Constanța la barajul de promovare în Liga a 3-a

Sport 17 Iulie 2020 / 14:33 1785 accesări
CS Gloria Albeşti va lupta pentru a ajunge în eşalonul al treilea

CS Gloria Albeşti va lupta pentru a ajunge în eşalonul al treilea

Asociația Județeană de Fotbal Constanța a anunţat vineri, în mod oficial, pe pagina de Facebook, faptul că turneul play-off, la care ar fi trebuit să participe formaţiile CS Năvodari, CS Gloria Albești, CS Viitorul Fântânele şi CS Agigea, nu se va mai desfăşura.

Din cauza pandemiei de Covid-19, echipele erau obligate să respecte noul protocol medical, iar costurile foarte mari care trebuia suportate de cluburi pentru a respecta acest protocol au dus la retragerea din play-off a echipelor CS Năvodari, CS Viitorul Fântânele și CS Agigea.

În aceste condiţii, decizia Asociației Județene de Fotbal Constanța a fost desemnarea formaţiei CS Gloria Albești drept câştigătoare a Ligii a IV-a constănţene în sezonul 2019-2020. Drept urmare, CS Gloria Albești va reprezenta județul Constanța la barajul de promovare în Liga a 3-a, urmând să joace, conform tragerii la sorți efectuate de FRF, în Grupa B a Regiunii 7, Sud-Est, împotriva câştigătoarelor Ligii a IV-a din județele Tulcea (ACS Pescăruşul Sarichioi Jr) şi Buzău.

Datele de disputare ale jocurilor sunt următoarele -

1 august, ora 17.30: Gloria Albești - reprezentanta judeţului Buzău

5 august, ora 17.30: ACS Pescăruşul Sarichioi Jr - Gloria Albești

9 august, ora 17.30: ACS Pescăruşul Sarichioi Jr - reprezentanta judeţului Buzău

COMUNICAT AJF CONSTANŢA - 17 IULIE 2020

Stimaţi parteneri, datorita situaţiei stării de urgenţă, AJF Constanţa a îngheţat competiţiile fotbalistice din anul competiţional 2019-2020 astfel: Liga 4 (loc 5-18), Liga 5, Liga 6, competiţiile de copii si juniori .

Pentru locurile 1-4 din Liga 4, datorită diferenţei de minim 3 puncte dintre primele 4 clasate am propus disputarea unui campionat de tip Play-Off organizat pe teren neutru.

La sedinţa organizată de AJF Constanţa, cu participarea celor 4 echipe din Play-Off: CS Năvodari, CS Viitorul Fântânele, CS Agigea, CS Gloria Albesti, s-a prezentat protocolul medical aprobat de Ministerul Turismului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii. Protocolul cuprinde condiţiile ce trebuiesc îndeplinite pentru reluarea fotbalului amator.

Astfel un număr de 3 echipe după cum urmează: CS Năvodari, CS Viitorul Fântânele şi CS Agigea au comunicat faptul că nu pot îndeplini condiţiile prezentate în protocol. Enumerăm probleme prezentate:

- lipsa fondurilor financiare pentru efectuarea testelor;

- lipsa fondurilor financiare pentru intrare în cantonament ;

- majoritatea sportivilor desfăşoară activităţi profesionale şi timpul nu le permite să participe la întreg procesul medical care stă la baza protocolului;

- lipsa fondurilor materiale ce impun respectarea protocolului medical.

Urmare a acestor decizii, Comitetul de Urgenţă al AJF Constanţa declară echipa CS Gloria Albeşti ca reprezentantă a judeţului Constanţa la barajul de promovare în Liga 3 în zona 7, alături de echipele ce vor reprezenta judeţele Tulcea şi Buzău .12
Pagina a fost generata in 0.1855 secunde