S-a terminat cu gluma! De la anul s-ar putea majora taxele

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
S-a terminat cu gluma! De la anul s-ar putea majora taxele
Administrație 07 Martie 2018 / 18:58 2252 accesări 1 comentariu

Vești deloc îmbucurătoare pentru constănțeni! Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanța aduce la cunoştinţa cetăţenilor publicarea „Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale la nivelul municipiului Constanţa începând cu anul 2019”. Acesta vine ca urmare a indexării impozitelor şi taxele locale, precum şi limitelor amenzilor contravenţionale ţinând cont de rata inflaţiei în conformitate cu prevederile art. 491 şi ale art. 493 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. Proiectul poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanţa (www.primaria-constanta.ro) şi la sediul acesteia, din Bd. Tomis nr. 51. De asemenea, proiectul mai este disponibil pe site-ul SPIT (www.spit-ct.ro) sau la sediile acestuia din Bd. Tomis nr.112, str. Sulmona nr. 22, str. Nicolae Grindeanu nr. 66, str. Badea Cârţan, nr. 3, Bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C şi str. Dumbrăveni nr. 1. Până la data de 19 martie inclusiv se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice. Sugestiile pot fi trimise prin e-mail la adresa sj@spit-ct.ro, prin poştă, la adresa Bd. Tomis nr.112 şi prin fax, la numărul 0241/488.571.

Loading...
loading...

1 comentariu

Constantean 20:16:48 / 07 Martie 2018
Buget

Baaa da ce faceti cu atatea bani?investiti in dezvoltare terminati cu pomeni si subventii la toata lumea..nu ati fost in stare sa va curatati zapada la primarie nu mai zic de alte locuri...parcul il terminati anu asta sau de alegeri nu de alta da sa stim hnde merg banii

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.8998 secunde