Sabina Oprea, în recital

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sabina Oprea, în recital

Cultură 07 Martie 2013 / 00:00 545 accesări

Melomanii constănţeni sunt aşteptaţi, astăzi, de la ora 18.00, la Muzeul de Artă, la un recital susţinut de tânăra pianistă Sabina Oprea. Evenimentul se desfăşoară sub egida Uniunii de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR) şi a Centrului Cultural Judeţean „Teodor T. Burada”.

În programul manifestării sunt incluse lucrări din creaţia compozitorilor: Wolfgang Amadeus Mozart - Sonata în Si bemol major, KV 333, Frederic Chopin - Scherzo III în Do diez minor, Claude Debussy - Studiu op. 25 şi George Enescu - Tocatta din suita 2, op. 10.

Constănţeanca Sabina-Iuliana Oprea este studentă în anul al II-lea la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, la clasa conf. univ. dr. Daniel Goiţi. Tânăra pianistă, binecunoscută publicului de la malul mării graţie recitalurilor susţinute sub egida UCIMR, a absolvit Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”, la clasa profesoarei Alina Deleanu. Laureată a numeroase concursuri naţionale, Sabina Oprea a susţinut concerte şi recitaluri în Constanţa, Botoşani, Sibiu şi Bucureşti.

Intrarea la eveniment este liberă.

(M. S.)12
Pagina a fost generata in 0.0853 secunde