Săgeata Stejaru s-a înscris în ambele turnee la Trofeul „Telegraf”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Trofeul „Telegraf”, ediţia a 25-a

Săgeata Stejaru s-a înscris în ambele turnee la Trofeul „Telegraf”

Sport 24 Decembrie 2015 / 15:36 2128 accesări

Joi, cu o zi înaintea Crăciunului, pe lista echipelor participante la a 25-a ediție a Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală, cea mai veche competiţie de acest gen din ţară rezervată veteranilor, au mai apărut trei echipe. Una dintre ele, Săgeata Stejaru, a achitat taxa de participare pentru ambele turnee, deschizând astfel lista și în turneul „ultra” old-boys. Săgeata Stejaru a câștigat de patru ori Trofeul „Telegraf”, în 2005, 2006, 2009 și 2014 și este prima deținătoarea a trofeului care se înscrie pentru ediția de anul viitor, una aniversară. Căpitanul și sufletul acestei formații, Dimci Anagnoste, s-a deplasat la sediul redacției cotidianului „Telegraf” și a oferit ultimele amănunte în privința transferurilor. Dacă Săgeata l-a pierdut pe Răzvan Radu, campionul european la minifotbal, deoarece acesta a semnat cu Dunărea Călărași, echipă din prima ligă la futsal, marea surpriză va fi cooptarea în lot a fostului internațional Ionel Ganea, în vârstă de 42 de ani, antrenorul formației Dunărea Călărași, prima clasată în Liga a 2-a, Seria 1.

Tot joi au mai completat lista înscrierilor și echipele Sian Image Constanța și AS Cariocas Constanța, care se alătura astfel celorlalte patru formații care au achitat, miercuri, taxa de participare: AS Inter Năvodari, AS Vertiroll Constanța, Athletic Club 1973 Constanța și VDT Construct 2003 Constanța.

ÎNSCRIERILE CONTINUĂ SĂPTĂMÂNA VIITOARE

Cei interesați să participe la competiție mai pot achita taxa de participare în valoare de 1.200 de lei săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, între orele 13.00 și 16.00, la sediul cotidianului „Telegraf”, situat pe b-dul Mamaia nr. 296, etajul II. La înscriere trebuie prezentată o fotocopie după Certificatul de Identitate Sportivă al clubului sau asociației sportive, cu sau fără personalitate juridică. Până la startul turneului, echipele participante vor trebui să prezinte organizatorilor un tabel cu componenţii lotului, vizat de un medic. Turneul „ultra” old-boys (jucători cu vârsta peste 45 de ani) va fi organizat doar dacă vor exista minimum opt echipe înscrise în competiție.

REGULAMENTUL EDIȚIEI DIN 2016

Iată în continuare Regulamentul ediţiei din anul 2016, cu menţiunea că pot apărea unele modificări minore, varianta definitivă urmând a fi publicată în cotidianul „Telegraf“ în ziua şedinţei tehnice, înaintea tragerii la sorți a grupelor:

 • Trofeul „Telegraf“ la fotbal în sală este o competiţie particulară deschisă - cu precădere - echipelor rezidente în zona Dobrogea.
 • Au drept de joc numai cei născuţi până la data de 31 decembrie 1981 (inclusiv), indiferent dacă sunt sau nu legitimaţi; de asemenea, fiecare echipă poate avea în lot un singur jucător cu vârsta între 30 şi 35 de ani (1 ianuarie 1982 - 31 decembrie 1986), el neavând însă drept de joc dacă este jucător activ, care evoluează în Liga 1, Liga a 2-a şi Liga a 3-a de fotbal, în campionatele de fotbal din străinătate (primele trei eşaloane), precum şi în Campionatul Naţional de fotbal în sală (Liga 1 şi Liga a 2-a).
 • În turneul „ultra” old-boys au drept de joc numai cei născuți până la data de 31 decembrie 1971 (inclusiv); de asemenea, fiecare formație poate avea în lot un singur jucător cu vârsta între 40 şi 45 de ani (1 ianuarie 1972 - 31 decembrie 1976).
 • Angajaţii „Telegraf“ şi Neptun TV vor fi exceptaţi de la condiţiile de vârstă, dar nu pot evolua decât la echipa Telegraf.
 • Partidele se vor desfăşura conform Legilor jocului de Fotbal în Sală, cu următoarea excepţie: faulturile nu se contabilizează, iar intrările prin alunecare sunt interzise. De asemenea, când Regulamentul de Fotbal în Sală intră în contradicţie cu regulamentul competiţiei, se acceptă prevederile din acest regulament.
 • Terenul de joc are dimensiunile terenului de handbal, autul urmând a se executa cu piciorul.
 • Fiecare meci va avea două reprize a 20 de minute, cu pauză de 3 minute. În cazul meciurilor eliminatorii, dacă rezultatul se menţine egal după cele 40 de minute regulamentare, se joacă prelungiri - două reprize a câte 5 minute; dacă egalitatea persistă, se apelează la loviturile de departajare, câte 3 de fiecare echipă. La executarea loviturilor de departajare pot participa toţi jucătorii înscrişi pe foaia de arbitraj.
 • Echipele din teren vor fi alcătuite din 5 jucători şi 1 portar; lotul poate conţine maximum 20 de jucători, cu condiţia să fie anunţat până la primul joc pe o listă care să cuprindă: numele şi prenumele tuturor jucătorilor, data naşterii, seria şi numărul de pe buletinul sau cartea de identitate, iar această listă să fie semnată şi parafată de un medic şi de reprezentantul echipei. Orice modificare ulterioară a listei nu va fi admisă, iar un jucător nu poate evolua decât la o singură formaţie. Jucătorii sunt obligaţi să deţină asupra lor un act de identitate oficial (B.I., C.I. sau paşaport), pentru a se putea rezolva imediat eventualele contestaţii. În caz de nerespectare a acestor condiţii, echipa care va încălca regulamentul va pierde automat meciul respectiv, iar la o a doua abatere poate fi exclusă din competiţie.
 • Un jucător eliminat într-o partidă poate fi înlocuit de un coechipier în acea partidă, după ce echipa împotriva căreia s-a dictat sancţiunea a jucat 5 minute în inferioritate numerică, indiferent dacă s-a marcat sau nu vreun gol. Jucătorul eliminat este suspendat automat pentru partida următoare, Comisia de Organizare a competiţiei urmând să decidă dacă suspendarea se măreşte la mai multe etape, în funcţie de gravitatea faptei care a dus la eliminare.
 • Contestaţiile, însoţite de taxa de contestaţie, se pot depune după partidă, în cel mult 15 minute, depăşirea acestui termen ducând la anularea contestaţiei. Contestaţia se face pe un singur jucător în parte.
 • Orice altă problemă ivită în turneu, care nu poate fi rezolvată conform acestui regulament, va fi tratată separat de Comisia de Organizare a competiţiei.
 • Câştigătoarea turneului va primi Trofeul “Telegraf”, care este transmisibil.
 • Achitarea taxei de înscriere în competiţie înseamnă acordul necondiţionat cu regulamentul prezentat anterior.

Trofeul „Telegraf” este organizat de cotidianul „Telegraf”, în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Citește și

Inter Năvodari a deschis înscrierile ediției aniversare

Miercuri, prima zi de înscrieri la Trofeul „Telegraf”

Săptămâna viitoare vor începe înscrierile la Trofeul „Telegraf”12
Pagina a fost generata in 0.161 secunde