Salată de toamnă delicioasă, cu dovleac și rucola

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Salată de toamnă delicioasă, cu dovleac și rucola
Culinar 26 Octombrie 2015 / 17:46 1699 accesări 0 comentarii

Dovleacul și nucile sunt doar câteva din ingredientele care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie la început de toamnă. Dacă vrei să începi toamna cu o alimentație sănătoasă, poți încerca o salată hrănitoare realizată din aceste ingrediente de sezon. În preparea acestei salate, ai nevoie de două lingurițe de miere, un praf de piper negru, zahăr, două linguri de oțet, nuci, două lingurițe de unt, sare, cinci linguri de ulei de măsline, 350 de grame de dovleac tăiat în cubulețe și rucola. Pentru început trebuie să amesteci într-un bol cubulețele de dovleac, o lingură de ulei de măsline și sare. Transferă dovleacul pe o foaie de copt și lasă-l să se coacă aproximativ 20 - 25 minute, până se înmoaie. Între timp, topește untul într-o tigaie la foc mediu, iar apoi adaugă nucile și puțin zahăr. Amestecă în tigaie timp de 7 - 10 minute. Separat, amestecă oțetul, mierea, celelalte 4 linguri de ulei de măsline, sare și piper. Apoi, combină rucola, dovleacul și nucile într-un bol, adaugă dressingul și amestecă bine.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1673 secunde