Salvați o viață! Adoptați un cățel

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Salvați o viață! Adoptați un cățel

Social 27 Iunie 2022 / 14:23 565 accesări

În acest moment, 226 de câini salvaţi de pe stradă, bătrâni sau pui, câini de toate mărimile, culorile, câini loviţi de maşini, bătuţi, abuzaţi sau abandonaţi așteaptă în Adapostul pentru animale abandonate din Constanța, singura casă pe care au cunoscut-o vreodată, să își găsească o familie.

Cățeii vor fi încredinţaţi spre adopţie numai după ce au fost consultaţi de medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare.

Salvarea unui cățel este o decizie pe care nu trebuie să o luați cu ușurință, pentru că vă va marca tot restul vieții. De aceea, gandiți-vă foarte bine înainte de a face acest pas. O altă ființă va depinde de dumneavoastră de acum înainte.

Dacă v-ați asumat răspunderea îngrijirii unui câine preluat de la padoc, vă rugăm să nu îl lăsați liber, din nou, pe străzi. Abandonul câinilor revendicaţi ori adoptaţi constituie infracțiune și se sancționează conform Ordonanței de urgență nr. 155 din 21 noiembrie 2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân.

Persoanele interesate sunt așteptate la Adăpostul de animale abandonate din municipiul Constanța, strada Câmpul cu Flori, nr.11(fostă strada Vârful cu Dor, nr.5) sau pot obține mai multe informații la numărul de telefon 0733.045.213.

Programul cu publicul este următorul:

- luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;

- joi - 09:30 - 17:30;

- sâmbătă și duminică – închis.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.147 secunde