Sâmbătă, baschet la Sala Sporturilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Programul formaţiilor constănţene din weekend

Sâmbătă, baschet la Sala Sporturilor

Sport 14 Decembrie 2018 / 12:18 988 accesări
BC Athletic va avea un meci dificil

BC Athletic va avea un meci dificil

În etapa a opta a Ligii Naţionale de baschet masculin, Grupa B, formaţia BC Athletic Constanţa va întâlni sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 14.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, pe CS Municipal Mediaş, ocupanta primului loc în clasament, cu 13 puncte. BC Athletic se află pe locul 3, cu 9 puncte. Intrarea este gratuită.

Tot sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, se va desfășura un meci caritabil între echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanţa și MK ALL STARS (Nato Forces Mihail Kogălniceanu), eveniment organizat de Clubul Sportiv Phoenix Constanţa pentru copiii defavorizați din județul Constanța. Biletul de intrare la Charity Basketball Game este o jucărie de pluș, îmbrăcăminte, produse de igienă sau alimente aduse într-o cutie de cadou.

MECIURI ÎN DEPLASARE LA VOLEI

Echipele de volei constănţene care evoluează în Divizia A2 la volei feminin, Seria Est, vor disputa sâmbătă, 15 decembrie, ultimele partide din acest an, în etapa a 9-a, a doua a returului sezonului regulat, după următorul program - ora 12.00: CTF Mihai I Bucureşti - CS Medgidia (Sala de sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Bucureşti); ora 13.00: CSM 2007 Focşani - CS Top Volei 05 Constanţa (Sala Sporturilor din Focşani).12