Sâmbătă începe Divizia A2 la volei feminin

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Două formații constănțene vor juca în Seria Est Sâmbătă începe Divizia A2 la volei feminin
Sport 06 Octombrie 2017 / 18:52 635 accesări

Sâmbătă este programată prima etapă din Divizia A2 la volei feminin, ediția 2017-2018. Județul Constanța va avea două echipe și în acest sezon, în Seria Est: pe ACS Top Volei 05 Constanța, care anul trecut a renunțat la participarea în A2, din motive financiare, și pe CS Medgidia, formație care a luat locul lui CS SLEN 90 Medgidia. Înscrisă inițial în această competiție de senioare, CSȘ 1 Momentos Constanța a renunțat să mai joace în A2, pentru că în vară a rămas fără cele mai valoroase jucătoare din lot!

În prima etapă a campionatului, doar ACS Top Volei 05 Constanța va juca pe teren propriu, de la ora 11.00, în sala din Complexul Sportiv Tomis (strada Flămînda). Adversara formației antrenate de Doina și Constantin Ferenți va fi CSM Unic LPS Piatra Neamț, un club înființat în această vară. Echipa nemțeană a luat locul fostei VC Unic LPS Piatra Neamț, formație care s-a retras din Divizia A1. Noul club a menținut conducerea tehnică de la Unic (Rareș Gavril și Mihaela Voivod), iar din lot, compus în mare majoritate din junioare, face parte și fosta internațională Elena Lăpușneanu (fostă Zaharia). Ajunsă la 32 de ani, Elena a născut acum trei luni și încearcă să-și continue cariera de voleibalistă!

De la ora 12.00, în sala Siderurugistul din Galați, CS Medgidia va susține primul meci oficial din istoria clubului, în compania lui CSU Galați, formație care a retrogradat acum câteva luni din Divizia A1. Nu doar clubul, ci și antrenorul Florin Voinea se va afla la prima partidă oficială din cariera de tehnician!

Celelalte două meciuri din Seria Est sunt CTF Mihai I București - Rapid București (ora 12.00) și CSM 2007 LPS Focșani - CSM II București (ora 13.00).

Citește și:

CSȘ 1 Momentos Constanța s-a retras din Divizia A2 la volei feminin

ACS Top Volei 05 Constanța va juca în Divizia A2 de senioare12
Pagina a fost generata in 0.1344 secunde