Samsung limitează capacitatea de încărcare a bateriei telefonului Galaxy Note 7

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pentru a evita incendiile

Samsung limitează capacitatea de încărcare a bateriei telefonului Galaxy Note 7

Tehnologie 14 Septembrie 2016 / 11:31 604 accesări

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co Ltd, a anunțat miercuri că va lansa un software update pe piața din Coreea de Sud care va limita la 60% capacitatea de încărcare a bateriei telefonului Galaxy Note 7, după mai multe incidente în care bateriile acestui telefon au luat foc, transmit AFP și Reuters.

"Acest plan este pentru siguranța consumatorilor" informează Samsung într-un mesaj publicitar apărut în cele mai mari cotidiene din Coreea de Sud. Noul update se va face automat pentru utilizatorii sud-coreeni începând cu data de 20 septembrie, la o zi după ce Samsung ar urma să înlocuiască telefoanele Galaxy Note 7.

Un purtător de cuvânt de la Samsung a precizat că măsuri similare de siguranță sunt avute în vedere și pentru utilizatorii de peste hotare.

Decizia vine după ce Samsung Electronics a pierdut 14 miliarde de dolari din capitalizarea bursieră în condițiile în care la începutul acestei luni a anunțat că suspendă vânzarea telefoanelor Galaxy Note 7 și de asemenea va înlocui dispozitivele vândute deja la nivel mondial, din cauza riscului de incendiu. Grupul sud-coreean a vândut 2,5 milioane unități Galaxy Note 7 pe zece piețe din întreaga lume.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1732 secunde