Sancțiuni cu nemiluita! Polițiștii locali, la vânătoare de scandalagii și cerșetori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Acțiune de amploare în weekend Sancțiuni cu nemiluita! Polițiștii locali, la vânătoare de scandalagii și cerșetori
Administrație 22 Iulie 2019 / 19:45 329 accesări 1 comentariu

A fost un weekend plin pentru polițiștii locali constănțeni, care au desfășurat mai multe acțiuni tematice pe linia menținerii ordinii și siguranței publice în zone de interes public, parcuri, mijloace de transport public în comun, piețe agroalimentare și cartiere din municipiul Constanța. În cadrul acțiunilor, au fost aplicate 154 sancțiuni contravenționale, din care 22 amenzi pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, alte 46 amenzi au fost aplicate pentru încălcarea hotărârii de Consiliu Local privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, 77 amenzi, pentru încălcarea prevederilor Legii serviciilor de transport public local, opt sancțiuni au fost aplicate pentru activități comerciale ilicite și o amendă a fost dată pentru picnic în locuri nepermise.

VÂNĂTOARE DE CERȘETORI DIN BISERICI

De asemenea, în cursul zilei de duminică, 21 iulie, în intervalul orar 9.00 - 13.00, lucrătorii instituției au desfășurat o acțiune tematică privind depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale asupra cersetorilor, a persoanelor fără adăpost ori a copiilor lipsiți de ocrotirea părintească care săvârșesc fapte antisociale în zona lăcașelor de cult aflate pe raza teritorială a municipiului Constanța, ocazie cu care au fost constatate zece abateri contravenționale pentru apelare la mila publică, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Cele 10 persoane depistate de către oameni legii au fost predate serviciilor sociale din cadrul DGAS Constanța în vederea luării măsurilor legale care se impun. Acțiuni similare se vor desfășura în mod sistematic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare. Autoritățile roagă persoanele care se lovesc de cazuri precum cele prezentate mai sus să sesizeze Dispeceratul Poliției Locale Constanța la numărul de telefon 0241/484.205. Pentru utilizatorii aplicației Whatsapp, numărul de contact este 0799.606.142. La acest număr se pot trimite fotografii și date cu privire la fapta constatată.

Loading...

1 comentariu

ANONIM 09:51:17 / 11 August 2019
COMENTARIU

IN ORASUL BALS, JUDETUL OLT SE CERSESTE PE STRAZI PRINTRE BLOCURI IN GURA MARE, ASTFEL CA AR TREBUI SA SE SESIZEZE INSTITUTIILE ABILITATE SI SA LI SE FACA URGENT DOSARE PENALE SI SA SPUNA DACA ÎI INVATA CINEVA ASTFEL DE FAPTE.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2297 secunde