Sancțiuni de peste 90.000 lei aplicate de Poliția Rutieră Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sancțiuni de peste 90.000 lei aplicate de Poliția Rutieră Constanța

Eveniment 12 Octombrie 2021 / 20:44 360 accesări

În perioada 8-10 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța (Serviciul Rutier, birourile rutiere și formațiunile rutiere), au desfășurat acțiuni, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020.

Polițiștii rutieri au intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților din teren, au fost aplicate 447 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 92.000 de lei.

Totodată, 12 permise de conducere au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 5 pentru depășirea limitei legale de viteză și 2 pentru depășire neregulamentară.

Totodată, au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Exemplu :

Un bărbat, de 54 de ani, a fost identificat în timp ce conducea un tractor neînmatriculat în localitatea Nicolae Bălcescu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea 0,80mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1615 secunde