„Sanitas“ Constanța, în DOLIU! A murit un fost lider important!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Sanitas“ Constanța, în DOLIU! A murit un fost lider important!

Sănătate 19 Noiembrie 2018 / 14:49 3442 accesări

Sindicatul ”Sanitas” Constanța este în doliu! A trecut la cele veșnice unul dintre cei mai activi lideri de sindicat, Ana Borși. A condus cu dorința de a rezolva problemele de sindicat, s-a luptat până în pânzele albe pentru a avea mereu câștig de cauză. N-a fost deloc ușor, dar și-a dedicat o bună parte din viață luptei sindicale. ”Nu cedăm, luptăm până la capăt. Nu cerem nimic în plus, ne vrem doar drepturile legale”, spunea fostul lider de sindicat. A luptat mereu până la capăt, însă acum lupta s-a încheiat pentru totdeauna aici, pe pământ. Ana Borși a fost un lider iubit, dar și aspru criticat, tocmai pentru că spunea lucrurilor pe nume.

Trebuie să menționăm că Ana Borși a avut o relație deschisă și excelentă cu reprezentanții mass-media, nu de puține ori ziariști din Constanța însoțind sindicaliștii la acțiunile de protest din București. Nu în ultimul rând a fost și un bun profesionist.

”Suntem profund întristaţi să aflăm astăzi (19 noiembrie) că a plecat dintre noi colega noastră, Ani Borşi, fostă lideră a organizaţiei ”Sanitas” Constanţa! Să te odihneşti în pace! Dumnezeu să te aibă în pază, Ani! Sincere condoleanţe familiei!”, este mesajul ”Sanitas” Constanța. La aflarea veștii, mesajele de condoleanțe pe pagina de Facebook a sindicatului au curs.

Dumnezeu să o ierte! Condoleanțe familiei!

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.181 secunde