Șansele sunt foarte mari ca în municipiul Constanţa să fie prelungită carantina

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Șansele sunt foarte mari ca în municipiul Constanţa să fie prelungită carantina

Eveniment 04 Decembrie 2020 / 08:39 866 accesări

Rata incidenței în Municipiul Constanța este cea mai ridicată din țară, cu toate măsurile de carantină impuse de autorități.

Prefectul Constanţei, Silviu Coşa, a declarat ierică şansele sunt foarte mari ca în municipiul Constanţa să fie prelungită carantina, iar în următoarea perioadă controalele vor fi intensificate.

În momentul de faţă DSP-ul efectuează analiza de risc pe termenii pe care deja v-aţi obişnuit, având în vedere că rata de incidenţă este în momentul de faţă la un platou, fără să se înregistreze o scădere semnificativă, şansele sunt foarte mari să se prelungească.

În acest moment ne aflăm într-o zonă de platou, zonă de platou în care putem evolua în oricare sens, noi sperăm să fie sensul bun, având în vedere măsurile pe care le-am luat şi care se vor intensifica în perioada următoare, precum şi faptul că mare parte a populaţiei a răspuns pozitiv la aceste măsuri, în sensul că regulile sunt respectate.

În momentul în care mergeţi pe stradă sau într-un centru comercial sau chiar fiecare la locul de muncă veţi vedea că foarte multă lume respectă regula atât în ceea ce priveşte masca, cât şi în ceea ce priveşte distanţarea socială, acesta fiind un minim de reguli de respectat.

Întrebat de ce totuşi judeţul Constanţa se menţine pe primul loc la nivel naţional în ceea ce priveşte rata de infectare, prefectul a declarat:

Suntem într-o zonă de platou, vom intensifica măsurile din punct de vedere al ceea ce înseamnă prezenţa forţelor de ordine pe stradă, ceea ce apreciem că după această zonă de platou ne va duce şi la o scădere a ratei de incidenţă.

DSP-ul va finaliza analiza şi o va transmite Institutului Naţional de Sănătate Publică.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2078 secunde