Săptămână plină pentru Poliția Locală: 2.000 de amenzi, 500.000 de lei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Săptămână plină pentru Poliția Locală: 2.000 de amenzi, 500.000 de lei
Administrație 06 August 2018 / 15:31 541 accesări 0 comentarii

Polițiștii locali constănțeni au avut o săptămână plină la început de august. În perioada 30.07.2018- 05.08.2018, polițiștii locali au aplicat aproape 2.000 de amenzi. Aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în cartierele constănțene Poarta 6, KM 4-5, Gară, Delfinariu, Faleză Nord, Faleză Sud, Far, CET, Casa de Cultură, Abator, Inel 2, Brătianu, Medeea, Palas, Zona Industrială , Baba Novac, Brătianu, Coiciu, Anadalchioi, Compozitori, zona Penisulară, Zona Centrală a municipiului, Faleza Cazinoului, Stațiunea Mamaia, Satul de Vacantă, piețe agroalimentare, parcurile constănțene și zonele de plajă, ei au aplicat 1988 de amenzi contravenționale în valoare totală de 473.599 de lei.

CARE SUNT CELE MAI ÎNTÂLNITE CONTRAVENȚII

S-au aplicat 261 de sancțiuni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, 4 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea normelor privind desfășurarea activităților de picnic, 449 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, 557 sancțiuni contravenționale pentru deplasarea cu mijlocul de transport în comun fără a deține titlu de călătorie valabil, 6 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea normelor legale privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate în cazul persoanelor care nu au adăpost sau săvârșesc acte de cerșetorie sau vagabondaj și 483 de amenzi contravenționale cu privire la menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța.

COMERCIANȚII DE PE PLAJĂ NU SE LASĂ. NICI POLIȚIȘTII LOCALI

Totodată, au fost încheiate 130 de procese verbale de constatare și sancționare a contravenției pentru acte de comerț ilicit desfășurate pe plaja din Stațiunea Mamaia, Modern, 3 Papuci, dar și în perimetrul piețelor agroalimentare constănțene Tomis 3, Brotăcei, Cireșica, Piața Griviței ori activități de prestări servicii în locuri neautorizate prin închirierea bunurilor imobile în vederea obținerii unor foloase materiale în mod ilicit. De asemenea, în domeniul disciplinei în construcții au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale pentru executarea de lucrări fără a deține autorizație de construire, în conformitate cu prevederile Legi nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii. Nici abaterile din rândul operatorilor economici nu au lipsit, în acest sens au fost aplicate 18 amenzi contravenționale. "Pentru prevenirea săvârșirii unor astfel de fapte antisociale solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri și intră în sfera de competență instituțională să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor, sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241/484.205 sau numărul de WhatsApp 0799.606.142, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgență", spun reprezentanții Poliției Locale.Pagina a fost generata in 0.1665 secunde