Săptămâna Roboticii la Medgidia!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Școala iese din plictisul zilnic

Săptămâna Roboticii la Medgidia!

Educație 21 Noiembrie 2017 / 17:04 1399 accesări

În școlile din Medgidia se gândește „out of the box“! Dovadă stau activitățile extrașcolare și deloc obișnuite care se vor desfășura miercuri, 22 noiembrie 2017, la ora 10.50, la sala de festivități a Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu”. În prima fază, aici va avea loc ceremonia de certificare a implicării în organizarea Conferinței internaționale YES EVENT 2017, iar apoi, la ora 14.00, va avea loc în laboratorul de informatică workshopul „ROBOTECH Event”. Evenimentul este înscris pe pagina oficială a European Robotics Week și va fi derulat cu ocazia Săptămânii Europene a Roboticii, ce are ca scop stimularea elevilor pentru a urma o educație tehnologică, fie ea programare, robotică, inginerie sau alte domenii. Activitatea va fi coordonată de prof. Șerban Gina și va avea ca invitați beneficiarii direcți și profesorii parteneri ai proiectului Erasmus+ ”Skills for life”.

Tot în această perioadă, 22 - 24 noiembrie 2017, profesoarele Iuliana Vasile, Rodica Plugaru și Gina Șerban vor implementa activități educaționale din programul „Ora de net“, conform ghidului facilitatorului.

„Ora de net“ este un program european coordonat de Organizația „Salvați Copiii“. Acesta promovează utilizarea internetului de către copii și adolescenți în mod creativ, util și sigur!12
Pagina a fost generata in 0.3135 secunde