Șapte jucători din străinătate convocați la naționala U21 a României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Șapte jucători din străinătate convocați la naționala U21 a României
Sport 19 August 2019 / 14:48 265 accesări 0 comentarii
Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei U21

Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei U21

Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal onformează că selecționerul reprezentativei de fotbal Under 21 a României, Mirel Rădoi, a anunțat lista preliminară a jucătorilor din străinătate convocați pentru debutul preliminariilor EURO 2021, meciul programat la 10 septembrie, în Danemarca, de la ora 19.30. Pentru această nouă campanie europeană, care va demara în toamnă, sunt eligibili jucătorii născuți după 1 ianuarie 1998.

Lista convocărilor preliminare se prezintă astfel: Andrei Rațiu (Villarreal / Spania), Vlad Dragomir (Perugia / Italia), Mihai Dobre (Bournemouth / Anglia), Adrian Petre (Esbjerg fB / Danemarca), Alexandru Pașcanu (Leicester City / Anglia), Denis Drăguș (Standard Liege / Belgia) și Vladimir Screciu (KRC Genk / Belgia).

Tricolorii Under 21 se vor reuni duminică, 1 septembrie, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, unde se vor pregăti timp de o săptămână, până la 8 septembrie, când este programată plecarea la Aalborg.

Începând cu EURO 2021, la turneul final al Campionatului European de tineret vor participa 16 echipe. Pe lângă cele două formații gazdă, Ungaria și Slovenia, se vor califica direct cele nouă câștigătoare ale grupelor și echipa de pe locul 2 cu cel mai bun punctaj. Celelalte opt formații clasate pe locul secund vor disputa între ele un baraj în dublă manșă, pentru celelalte patru locuri disponibile.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.224 secunde