Şapte tineri surprinşi de jandarmi în Vama Veche în timp ce îşi confecţionau ''jointuri''

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Şapte tineri surprinşi de jandarmi în Vama Veche în timp ce îşi confecţionau ''jointuri''

Eveniment 19 Iulie 2021 / 17:54 429 accesări

Şapte tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 35 de ani, au fost surprinşi de jandarmii din Vama Veche în timp ce îşi confecţionau ''jointuri''.

"În perioada 16-19 iulie, jandarmii Grupării Mobile Constanţa, care se aflau în misiune de menţine şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au surprins şapte persoane cu vârste cuprinse între 15-35 ani care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea militarilor, acestea au devenit agitate şi au schimbat direcţia de mers", se arată într-un comunicat transmis luni de Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis.

Conform aceleiaşi surse, jandarmii au mai găsit un cântar electronic de precizie, o pipă, trei aparate de mărunţit tip grinder, şapte plicuri autosigilante, dintre care trei cu substanţă sub formă de muguri, două cu substanţă solidă sub formă de ciuperci, unul cu substanţă sub formă de cristal de culoare cenuşie şi altul de culoare albă, cinci ţigarete confecţionate artizanal şi un plic autosigilant cu mai multe pastile hexagonale de culoare roz.

Bunurile suspecte găsite asupra tinerilor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, pentru continuarea cercetărilor, au mai informat reprezentanţii Grupării de Jandarmi Tomis.



Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2151 secunde