S-au decis echipele calificate la FIBA 3x3 Europe Cup

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet / După turneul de calificare de la Mamaia

S-au decis echipele calificate la FIBA 3x3 Europe Cup

Sport 02 Iulie 2018 / 08:56 552 accesări
Turneul de la Mamaia a fost unul de nota 10! (sursa foto: ‎Asociatia Judeteana de Baschet Constanta‎)

Turneul de la Mamaia a fost unul de nota 10! (sursa foto: ‎Asociatia Judeteana de Baschet Constanta‎)

Duminică seară s-au disputat ultimele partide din cadrul turneului de calificare FIBA 3x3 Europe Cup de la Mamaia, meciurile disputate în Piaţeta Perla oferind iubitorilor baschetului dueluri atractive şi spectaculoase. La final, au obţinut biletele pentru Campionatele Europene de baschet 3x3 din perioada 14-16 septembrie, de la București, următoarele formaţii - la feminin: Elveţia, Belgia şi Olanda; la masculin: Serbia, Polonia, Spania şi Bosnia & Herţegovina. Reprezentativele României erau calificate din oficiu la turneul final de la Bucureşti, partidele de la Mamaia constituind teste importante înaintea prezenţei la competiţia din luna septembrie.

Ultimele rezultate de duminică - la feminin: Israel - Belgia 14-18 şi Austria - Olanda 10-11; la masculin: Serbia - ROMÂNIA 21-14, Croația - Polonia 16-17, Spania - Irlanda 21-13 şi Bosnia & Herţegovina - Lituania 16-12.

Spectacolul baschetbalistic a fost completat de show-ul dunker-ilor Guy Dupuy şi Jonathan Clark, iar atmosfera a fost întreţinută de freestyler-ul Kyle the Shrimp, cei trei fiind asistaţi de Kadour „Dunkfather” Ziani.

„10! Un turneu de calificare la Campionatul European de nota 10: 10 pentru Andrei Talpeş, 10 pentru SPORT Arena, 10 pentru toti cei implicați în reușita acestui eveniment, 10 CONSTANȚA!”, a notat Mariana Solomon, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța.

Turneul de la Mamaia a fost organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța (preşedinte Andrei Talpeş), cu sprijinul financiar al Primăriei Constanța, în parteneriat cu Federația Română de Baschet, Sport Arena Streetball și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Iată care sunt formaţiile care vor evolua la turneul final de la Bucureşti - la feminin: Italia, Serbia, Spania, Ungaria, Franţa, Ucraina, Cehia, Belarus, Olanda, Belgia, Elveţia şi România; la masculin: Slovenia, Ungaria, Elveţia, Lituania, Franţa, Belgia, Rusia, Serbia, Spania, Poland, Bosnia & Herţegovina şi România.12
Pagina a fost generata in 0.1732 secunde