S-au încheiat alegerile din Rusia. VLADIMIR PUTIN, CÂŞTIGĂTOR!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

S-au încheiat alegerile din Rusia. VLADIMIR PUTIN, CÂŞTIGĂTOR!

Externe 18 Martie 2018 / 20:36 782 accesări

Toate sondajele la ieşirea de la urne îl indică pe Vladimir Putin drept câştigător al alegerilor prezidenţiale desfăşurate duminică în Rusia, transmit agenţiile de presă internaţionale, citate de Agerpres. Presa rusă de stat, preluată de DPA, publică un scor de 73,9% pentru preşedintele în exerciţiu, care şi-a asigurat astfel cel de-al patrulea mandat.

Reuters citează şi un sondaj RIA care îl creditează pe Putin cu 76,3% din voturi. Comisia Electorală Centrală a anunţat deja că prezenţa la urne a fost mai ridicată decât în 2012, la precedenta realegere a lui Vladimir Putin, reaminteşte DPA.

Grupul de monitorizare a alegerilor Golos a raportat peste 2500 de nereguli în timpul scrutinului, dintre care aproximativ 500 la Moscova, menţionează aceeaşi agenţie. Pe site-ul de internet al grupului sunt detaliate cazuri de vot multiplu. Golos este înregistrat în Rusia ca agent străin, deoarece a primit finanţări din străinătate. Comisia Electorală Centrală a anunţat prin Twitter că a primit 670 de plângeri.12
Pagina a fost generata in 0.1772 secunde