S-au reluat acțiunile de deratizare în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
S-au reluat acțiunile de deratizare în Constanța
Administrație 11 Noiembrie 2019 / 13:02 260 accesări 0 comentarii

Primăria Municipiului Constanța a reluat astăzi acțiunile de deratizare în municipiul Constanța. În cursul acestei săptămâni, pentru protejarea sănătății populației, conservării şi protecţiei mediului înconjurător, momelile toxice vor fi amplasate în locuri inaccesibile populației. Momelile, care conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile, vor fi protejate în stațiile de intoxicare marcate și inscripționate corespunzător. Acestea vor fi amplasate în toate zonele orașului, inclusiv în parcuri, promenade, scuaruri și platforme de deșeuri.

Constănțeanii sunt rugați să conștientizeze importanța acțiunilor de deratizare și să respecte în totalitate inscripțiile existente pe stațiile de intoxicare pe care le reperează în parcuri sau zone verzi. Se interzice ridicarea momelilor de la locurile în care au fost amplasate, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente!

Totodată, persoanele juridice și fizice din municipiu sunt atenționate că au obligația să efectueze deratizarea imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatorii autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei, precum și ori de câte ori este necesar - conform H.C.L.M. Constanța nr. 184/2013 art. 3, alin. 3.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2165 secunde