S-au reluat controalele în municipiul Constanța, iar filtrele au fost repuse la intrările din oraș

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

S-au reluat controalele în municipiul Constanța, iar filtrele au fost repuse la intrările din oraș

Administrație 29 Decembrie 2020 / 09:45 1741 accesări

Conform declarației prefectului Constanței, Silviu Coșa, controalele în municipiul Constanța au fost restrase trei zile, dar au fost deja reluate:

„Controale au fost făcute zilnic, mai puţin în aceste trei zile – 25, 26, 27, iar de azi vor fi reluate. Filtrele de la intrările/ieşirile din oraşe au fost retrase în interior şi s-a pus accentul mai mult pe patrulare. În zilele acestea, pe 25, am fost cu domnul colonel Dima, de la Gruparea Mobilă Tomis, la toate filtrele.

Majoritatea declaraţiilor pe propria răspundere vizau ajutorarea persoanelor aflate în dificultate – bătrâni, cu alimente, cu medicamente, oamenii aveau chiar medicamente la ei…Dacă într-adevăr le duceau sau le cumpăraseră pentru întâlnirea cu organele de poliţie n-avem de unde să ştim…“

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 223 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020, în valoare de 92.600 de lei.

Taguri articol


12