S-au stabilit câștigătoarele Cupei României la spadă feminin

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În Sala „Tomis“ din Constanța

S-au stabilit câștigătoarele Cupei României la spadă feminin

Sport 29 Septembrie 2016 / 15:39 409 accesări
După întrecerea feminină, vineri și sâmbătă vom afla învingătorii la masculin

După întrecerea feminină, vineri și sâmbătă vom afla învingătorii la masculin

Cupa României la spadă, întrecerea rezervată senioarelor, și-a desemnat câștigătoarele ediției din acest an în Sala „Tomis” din Constanța. Miercuri, în prima zi de concurs, 29 de sportive reprezentând toate cluburile de spadă din țară s-au întrecut în proba feminină individuală. Trofeul a fost câștigat de Greta Vereș (CSA Steaua București), care a dispus în finală de Raluca Sbîrcia (CS U. Craiova), scor 15-12. Pe locul 3 s-a clasat Alexandra Predescu (Steaua), în vârstă de 17 ani, care a învins-o, în finala mică, pe Diana Ionele (CS U. Craiova), scor 15-10. Premierea a fost efectuată de Loredana Dinu, componentă a echipei care a cucerit titlul olimpic la Rio. Sportivele constănțene au ocupat următoarele locuri - 18. Mădălina Ciucuraș (CS Farul), 22. Andra Meran (CSȘ 1), 25. Daria Olteanu (CSȘ 1), 28. Anja Bleandă (CSȘ 1).

Joi, în întrecerea pe echipe, au participat șase cluburi: CSȘ 1 Constanța (Anja Bleandă, Andra Meran, Daria Olteanu), CS Dinamo București, CSA Steaua București, LPS Craiova, CS U. Craiova și CSM Oradea. Pe primul loc s-a clasat Dinamo, în componența Loredana Dinu, Amalia Tătăran, Ioana Dumitru, Alexandra Olteanu, care a dispus în finală, scor 45-30, de CSM Oradea, iar finala mică a fost câștigată de CS U. Craiova, 45-35 cu Steaua. CSȘ 1 a pierdut, în primul tur, în sferturi, scor 36-45, întâlnirea cu CSM Oradea.

Vineri, la individual, și sâmbătă, în întrecerea pe echipe, la masculin, în fiecare zi de la ora 9.00, vor fi stabiliți câștigătorii trofeului, iar duminică, 2 octombrie, tot în Sala „Tomis”, este programată a 20-a ediție a „Cupei Farul - Memorialul Paul Călin” la spadă.12
Pagina a fost generata in 0.175 secunde