Scafandrii militari te invită la scufundări! Cum poți participa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ești curios ce ascunde Marea Neagră?

Scafandrii militari te invită la scufundări! Cum poți participa

Social 21 Iulie 2019 / 18:51 2753 accesări

Centrul de Scafandri din Constanța pregătește o surpriză pasionaților de scufundări, dar și curioșilor dornici să descopere misterele Mării Negre. În data de 7 august, instituția organizează o sesiune gratuită de scufundări pentru oricine își dorește noi experiențe. Cei interesați trebuie să aibă peste 14 ani, să aibă o stare de sănătate bună și să răspundă la o serie de întrebări pentru a fi aleși între cei 80 de câștigători ce vor participa la sesiunea de scufundări.

„Ce faci pe data de 7 august? Scafandrii militari te invită să faci scufundări gratuit într-una dintre cele mai cunoscute locații de la Marea Neagră: Faleza Cazinoului - Anticul Port Tomis. Probabil deja te întrebi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a fi și tu scafandru cel puțin pentru o zi. Cine știe, dacă o să îți placă, poate devenim colegi. În primul rând, trebuie sa ai vârsta minimă de 14 ani, o stare de sănătate potrivită acestui tip de activitate, după care să răspunzi corect la următoarele întrebări și, astfel, vei avea șansa de a petrece o zi alături de noi:

1. Câte săptămâni durează cursul de inițiere scafandru organizat de Centrul 39 Scafandri?

2. La ce exercițiu organizat de Forțele Navale ale Greciei în Marea Mediterană au participat specialiștii noștri în lupta cu explozibilii aflați sub apă, în perioada 10-25 martie 2019?

3. Unde a avut loc exercițiul European Union Diving Show Case Event ce s-a desfășurat în luna aprilie a acestui an?

Trimite-ne răspunsurile tale, alături de datele personale (nume, prenume, vârstă, localitate și număr de telefon), pe adresa de e-mail concurs.navy@gmail.com până luni, 5 august, la ora 12.00, iar dacă te regăsești în primii 80 care au răspuns corect, noi te vom informa în legătură cu ora la care ești programat pentru a lua parte la atelierul de scufundări, organizat ca eveniment premergător al Zilei Marinei Române din data de 15 august. Răspunsurile le poți găsi pe site-ul Centrului de Scafandri, www.centruldescafandri.ro, și pe pagina de Facebook a Centrului. Grăbește-te! Sunt doar 80 de locuri. Mult succes!”, spun reprezentanții Centrului de Scafandri din Constanța, într-o postare pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2077 secunde