Scandal într-o piață constănțeană! Jandarmii, nevoiți să intervină!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Scandal într-o piață constănțeană! Jandarmii, nevoiți să intervină!

Eveniment 17 Mai 2016 / 23:09 2216 accesări

Comercianţii ilegali au ieşit din nou la scandal!

Jandarmii au intervenit în Piața Tomis III din Constanța, în urma unui scandal provocat de rromii care vând legume și fructe în afara pieței.

Marţi, în cursul amiezii, reprezentanţii Primăriei Constanţa au făcut o razie în Piaţa Tomis 3. Imediat, a început spectacolul. Un individ care îşi vinde de ani buni marfa acolo a luat o sticlă în care se pare că ar fi avut motorină şi a ameninţat că îşi dă foc. Asta, după ce a aflat că va primi o sancţiune pentru că nu are acte în regulă.

Nu este pentru prima oară când bărbatul de etnie rromă recurge la acest gest.

Conform unor surse, acesta ar fi pus în aplicare acelaşi scenariu de intimidare a autorităţilor şi cu ocazia unui alt control. Atunci, ca şi acum, s-a jurat că aruncă benzină pe el şi îşi dă foc în plină piaţă, doar, doar va scăpa de amendă.

Bărbatul şi-a aruncat şi legumele pe jos, numai ca show-ul să fie complet.

Jandarmii, care l-au recunoscut din prima pe scandalagiu, au intervenit şi au aplanat imediat conflictul.

La rândul său, directorul executiv al Poliției Locale Constanța Ionut Pripiși a declarat pentru „Telegraf“ că nu este pentru prima dată când echipele de control ale Primăriei Constanța, împreună cu cele ale Jandarmeriei, întâmpină astfel se probleme. „Noi ne-am făcut datoria și i-am îndepărtat din jurul pieței pe comercianții care nu au autorizație. Din păcate, sunt și diverse persoane care nu înțeleg faptul că încalcă legea, devenind agresive. Încearcă să meargă la intimidare, în speranța că impresionează pe cineva", a declarat Pripiși.

Citește și:

Reorganizarea piețelor începe din Tomis III12