Scandal la Medgdia! PSD versus Vrabie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rufe spălate în public! Scandal la Medgdia! PSD versus Vrabie
Administrație 21 Decembrie 2017 / 19:00 1054 accesări 5 comentarii

În această perioadă, fiecare dintre noi încearcă să fie mai bun și mai darnic. Printre cei care sunt cuprinși mai repede de această stare se numără și politicienii, care devin, brusc, foarte interesați de soarta celor mai puțin norocoși. Numai că, de atât bine, unii dintre aleși ajung chiar să se și certe. Este și cazul aleșilor din Medgidia, care îl acuză pe primarul Valentin Vrabie că folosește fondurile Primăriei în mod iresponsabil. De fapt, cei mai supărați sunt consilierii PSD, care au trimis o sesizare publică la adresa lui Vrabie. „Consilierii PSD Medgidia atrag atenția Primarului Municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, asupra faptului că trebuie să se oprească din jaful și masacrarea banului public, banii cetățenilor, bani cheltuiți pe mese, chermeze, bomboane, promovarea imaginii proprii și reportaje de preamărire, în timp ce angajații societății Apollo Ecoterm, pe care i-a muncit și exploatat până la epuizare au rămas fără salarii în pragul Sfintelor Sărbători ale Crăciunului. Domnule primar Valentin Vrabie, cum puteți să vă uitați către Dumnezeu și să vă întoarceți fața către semenii dumneavoastră, știind că cei care au muncit pentru acest oraș vor avea sărbatorile în lipsuri, cu masa goală și că noul an îi va prinde plini de datorii, în timp ce dumneavoastră vă promovați și petreceți fără oprire? Vă somăm public să opriți asediul asupra valorilor umane și ale democrației și să reglementați imediat situația exasperată a angajaților de la Apollo Ecoterm, situația gravă a celor de la Spitalul Municipal și cea din Primărie, unde ați reușit să creați o atmosferă tensionată, plină de intrigi și ură, care afectează bunul mers al administrării unui municipiu, o atmosferă special creată pentru a distrage atenția de la problemele reale ale Medgidiei”, se arată în scrisoarea transmisă de către consilierii PSD din Medgidia.

ȘI COLEGII DIN ALTE PARTIDE AU FOST SESIZAȚI

Aleșii social democrați le-au atras atenția și colegilor lor din alte partide să se „delimiteze de atitudinea și acțiunile iresponsabile ale primarului Vrabie Valentin și să ia atitudine în favoarea celor care le-au încredințat viitorul”. „Ne adresăm inclusiv colegilor din Primărie, care atunci când sesizează nereguli să nu tacă și să le aducă la lumină. Primarul nu este șeful nimănui și nu este mai presus de lege și de respectarea ei. Municipiul Medgidia nu este tarlaua nimănui, este orașul nostru, al tuturor, pe care trebuie să-l gospodărim cât mai serios și responsabil. Fiecare cetățean este responsabil pentru acest oraș, fie că este consilier, fie că este angajat, fie că este primar. De aceea, considerăm imperios necesar ca primarul Valentin Vrabie să-și revizuiască urgent atitudinea față angajații acestui oraș care depind de el și de „ordinele” lui, să se adune de prin cârciumi, să lase luptele personale deoparte și să-și urmărească agenda de campanie pe care a avut-o și, mai presus de toate, să înceteze a cheltui banul public, după bunul plac”, se mai arată în comunicatul consilierilor PSD din Medgidia.

Taguri articol
Loading...

5 comentarii

Gigi 01:03:40 / 22 Decembrie 2017
Hai bre ...

Toti consilierii PSD , in frunte cu Luminita Incompatibila , sunt niste limbrici penali ! Mama lor ...

tarabostes 11:13:37 / 24 Decembrie 2017
SUBIECTIV

psd vrea primari de teapa lui iordache .ASERVITI psd-ului.!!consilierii astia indurerati nu au vazut timp de 8 ani realizarile lui iordache.asta s-a ocupat cu vinzarea orasului nu cu administrarea lui.

NEFTALI 15:28:01 / 24 Decembrie 2017
RECRUTAM IMEDIAT

Recrutam imediat moderatori anunturi Primiti plata pentru fiecare anunt moderat Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane posteaza,apoi sa le aprobati afisarea lor in sistem.Nu este necesara experienta.Va invatam noi totul.Cereti detalii la adresa de email: atingerea12@gmail.com

ho,ho,ho 07:01:25 / 25 Decembrie 2017
ho,ho,psd

Nu mai merge cu ciugulitu ?????

costin 17:12:55 / 30 Decembrie 2017
LUATI MASURI

valentin vrabiuta este un bETIV ,a furat cit a putut cind a fost in psd, reluati arhiva SMA REMUS OPREANU el si un anumit excroc si puscarias CAZACU NELU (DECEDAT) ,EI AU DEMOMOLAT TOT DE LA SMA REMUS OPREANU + SUCURSALE.DAR NIMENI NU AU LUAT MASURI,ACUM VRABIE VREA SA FACA DIN MEDGIDIA LA FEL CA si SMA REMUS O,LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL NU, VRABIE UN MOLDOVEAN PRIPASIT LA PESTERA DINTR-O FAMILIE DEZBINATA ,VREA SA FACA LEGI LA MEDGIDIA,.SI-A PUS TOTI MONGOLI PE FUNCTII IN PRIMARIE INCLUSIV UN TEPAR TUTUNGIU NICOLAIE ZIS GUGUI,CARE A TRAS TEPI CU AZOTATI( INGRASEMINTE) LA TOT JUDETUL,VERIFICATI ,TOTUL ESTE REAL,CAM ATAT ,VA MULTUMESC DACA LUOATI IN CONSIDERARE TOT CE V-AM RELATAT.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.25 secunde