Scandal la o școală din Constanța. Profesorii amenință cu proteste

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Scandal la o școală din Constanța. Profesorii amenință cu proteste

15 Ianuarie 2016 / 09:30 1900 accesări

Profesorii Școlii Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” sunt revoltați că școala lor ar urma să se unească cu o altă unitate de învățământ. Este vorba despre Școala Nr.6 „Nicolae Titulescu” care și-ar pierde personalitatea juridică din cauza numărului mic de elevi. Profesorii amenință cu proteste astăzi. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE:

Contactată telefonic, directoarea Școlii Nr. 30 „Gheorghe Țițeica”, prof. Aneta Dragnea, a precizat că învățătorii claselor primare sunt în grevă japoneză astăzi iar profesorii de la ciclul gimnazial au depus astăzi un memoriu la Inspectoratul Școlar Județean în care spuneau că nu își doresc unirea cu Școala Nr. 6.

„De la ora 11.00 vom avea la școală o ședință a consiliului de administrație în care se va stabili dacă se dorește sau nu preluarea acestei școli. La ședință vor participa trei consileri locali ai Consiliului Local Municipal și inspectorul școlar general adjunct, prof. Alina Codreanu”, a declarat prof. Aneta Dragnea.

UPDATE 2:

„Școala Nr.30 nu se va alipi cu Școala Nr. 6”, a anunțat consilierul local Mărioara Cojoc, într-o întâlnire cu părinții și profesorii școlii, înainte de ședința consiliului de administrație al școlii. Părinții cer demisia directorului pentru că nu i-a informat pe aceștia despre propunerea de alipire a celor două instituții.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2488 secunde