Scandalul Listeria: Retailerii recheamă produsele congelate înapoi la magazin

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Scandalul Listeria: Retailerii recheamă produsele congelate înapoi la magazin
Social 11 Iulie 2018 / 14:22 449 accesări 0 comentarii

Ca o măsură de precauţie faţă de scandalul care a explodat zilele acestea în presă, un mare retailer roagă toţi clienţii să ducă înapoi fructele şi legumele congelate. Sunt vizaţi toţi cei care au cumpărat căpșuni congelate, vișine, mazăre, fasole şi amestec mexican de legume.

Magazinele Profi recheamă produsele „Fruit Stawberries” (căpşuni congelate FELCO), „Fruit Cherries Pitted” (vişine congelate FELCO), „Mix Mexican Nº3 HG” (GRADENA Amestec Mexican), „Risotto PL GRADENA” (GRADENA Amestec Mexican cu Orez) şi „Risotto PL GRADENA New” (GRADENA Amestec Mexican cu Orez). Produsele pot fi returnate la magazin însoţite de bonul de casă, urmând să fie returnată contravaloarea lor.

Reprezentanţii anunţă că produsele nu sunt contaminate cu Listeria, dar fac asta ca o măsură de precauţie.

De altfel, mai multe produse congelate au fost deja retrase din magazinele din România, după cazurile de contaminare cu listeria în Europa, deşi nu s-au găsit urme de această bacterie.

Produsele congelate de la Greenyard, responsabile de infectarea cu listeria, erau distribuite și în România.Pagina a fost generata in 0.1559 secunde