Scarlett Johansson a depus actele de divorț și luptă pentru custodia fiicei sale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Scarlett Johansson a depus actele de divorț și luptă pentru custodia fiicei sale
Monden 08 Martie 2017 / 14:45 732 accesări 0 comentarii

Actrița americană Scarlett Johansson a depus oficial actele de divorț după ce s-a despărțit acum câteva luni de soțul său, jurnalistul francez Romain Dauriac, după doi ani și jumătate de căsătorie, aceasta pregătindu-se și de lupta pentru custodia fetiței cuplului, în vârstă de 3 ani, Rose Dorothy. În urmă cu câteva luni de la vestea despărțirii sale, Scarlett Johansson a depus oficial actele pentru divorțul de soțul său Romain Dauriac, potrivit contactmusic.com. Cu toate aceste, se pare că lupta pentru custodia fetiței în vârstă de 3 ani a cuplului, va fi una înfocată. Potrivit unor surse ale revistei Page Six, avocatul lui Johansson, Judith Poller, i-a prezentat actele de divorț avocatului lui Dauriac, Harold Mayerson, la Curtea Supremă din Manhattan, declarând că căsnicia celor doi este „deteriorată în mod irecuperabil”. Vedeta a solicitat custodia principală a fetiței cuplului, Rose Dorothy, în vârstă de trei ani. Cu toate acestea, fostul director executiv în publicitate, Dauriac se pregătește să conteste decizia, avoctaul său declarând că „acesta ar vrea să se mute în Franța cu fetița sa, iar Johansson călătorește mult. Va fi o evoluție interesantă.” Johansson, care a mai fost căsătorită în trecut cu o Ryan Reynolds, a început o relație cu Dauriac în 2012, cei doi căsătorindu-se în octombrie, 2014, iar la scurt timp au devenit părinții unei fetițe. Cu toate acestea, vara trecută a apărut vestea că cei doi s-au despărțit, Johansson stabilind că cei doi nu au prea multe lucruri în comun. De atunci, cei doi au fost părinți cu rândul pentru micuța în vârstă de trei ani, Johansson ducând-o pe Rose în diferite locații de film din lume, Dauriac devenind nemulțumit de programul vedetei care i-a permis să își viziteze fiica doar pe o perioadă de câteva zile. “Copilul era purtat înainte și înapoi”, a declarat un apropiat al cuplului pentru Us Weekly în urmă cu câteva luni. “Nu merge așa pentru că Johansson călătorește foarte mult.”

Vestea vine la o lună după ce actrița în vârstă de 32 de ani a declarat pentru Playboy: “Cred că ideea căsătoriei este foarte romanitică; este o idee minunată iar experiența poate fi ceva frumos... dar nu cred că este în firea oamenilor ca aceștia să fie monogami. S-ar putea sa fiu pusă la colț pentru asta, dar cred că este greu. Necesită multă muncă.”

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2633 secunde