Scene incredibile: Mirel Palada l-a lovit cu pumnul în faţă pe senatorul Mihai Goţiu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Scene incredibile: Mirel Palada l-a lovit cu pumnul în faţă pe senatorul Mihai Goţiu
Politică 13 Septembrie 2017 / 23:10 2162 accesări 7 comentarii
Senatorul USR Mihai Goţiu

Senatorul USR Mihai Goţiu

Scene incredibile în timpul pauzei publicitare din timpul unei emisiuni de la postul B1TV, moderată de Nadia Ciurlin! După ce în timpul primei părți a emisiunii s-au contract puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu. Totul a pornit după ce Mihai Goţiu l-a numit nesimţit pe Mirel Palada, deoarece îl tot întrerupea în timpul dezbaterii de la emisiune. În pauza publicitară, spiritele s-au încins şi mai tare, iar senatorul USR spune că Mirel Palada l-a lovit cu pumnul în faţă şi cu picioarele. După incident, cei doi au părăsit platoul de filmare, însă la revenirea din pauza de publicitate moderatoarea a confirmat incidentul în direct.

"Din păcate, în pauza publicitară s-a întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare rău foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul", a anunțat Nadia Ciurlin. Mihai Goţiu a anunţat deja că joi dimineaţă va depune plângere penală împotriva lui Mirel Palada.

Taguri articol

7 comentarii

Dinu 08:28:44 / 14 Septembrie 2017
injuraturi

Pentru injuraturi si jignirea partenerului de dialog (asta e USR), Gotiu nu patea nimic. Acum are motiv sa depuna plingere pentru "mingaierea" facuta de Palada. Sa nu uite sa scrie in plangere si ce i-a zis lui Palada!

MIHAI 09:06:04 / 14 Septembrie 2017
CLAPONII

Eroii mei sunt doi cocosi .......castrati . In sfarsit avem ocazia sa constatam ca in categoria politicianismului romanesc exista si luptatori gata de orice sacrificiu pentru apararea convingerilor personale si a demnitatii factiunilor din care fac parte . Oricum, cei doi nu se vor ridica niciodata la inaltimea demnitatii celor mai inalte personalitati politice pe care le-a avut Romania de la Cuza Voda pana in vai de zilele noastre , Dragnea si Tariceanu . Acestia doi sunt cocosii cocosilor , si vor ramane asa pana cand Justitia sau alegatorii ii vor castra si pe ei . Disputa intre cei doi claponi la B1 n-a fost provocata de gaina Nadia Curlin , ci de dorinta de afirmare a nivelului inalt de cultura generala si politica pe care-l au majoritatea politicinistilor si parlavragiilor romani . Ne apuca greata cand ii vedem la posturile TV pe aceeasi si aceeasi gargaragii care ne otravesc viata . Norocul nostru este ca avem in schimb posturi Tv care ne ofera programe de inalta cultura , ca de ex. A1 si Kanal , si doar apa de ploaie ca TVR . Sunt si situatii de exceptie atunci cand unii spun si adevarul , dar vorba lui Arghezi , exsta oameni care chiar si atunci cand spun adevarul , iti vine sa-i dai cu capul de pereti . Si slava Domnului , avem destui si din aceasta categorie .

Deci 13:03:08 / 14 Septembrie 2017
Așa dar și prin urmare, goțiu mihai a trecut de la somnicul din parlamentul României, la atac !

Este rău pentru că ați trezit un adormit din parlamentul României, trezit buimac din somn, s-a supărat pe primul ieșit în cale și vedeți ce a ieșit, a ieșit cu bătaie, așa-i când se supără văcarul pe vaci ! Ca să vedem cine sunt cei din usr și usb, niște derbedei și descreierați, să mai votați usr și usb ?!

Bine ia făcut...palade ! 15:37:24 / 15 Septembrie 2017
Ăsta o merita de mult..

O zdreanță o jigodie un somnambul care nu ieșea în evidență....decât în așa fel...Așa o merită și nn kuru și cei de teapa LUI

Audiența... BĂS 06:45:04 / 16 Septembrie 2017
HAZNAUA SECURISTĂ B1..

HAZNAUA securista B1. (Băsescu 1)..nu avea reting.Cine sa se mai uite la B1???.. A colonelului securist acoperit turcescu ( senator de CTa !!!!)..NIMENI.... De altfel haznalele Irealitatea TV bas1 sânt in insolvență încă din mandatul ILEGITIM de coșmar al lui basescu t (aceste haznalele neplătind dările către stat nici acum!!!)..Nu mă miră că sa ajuns aici.

"MIHAI.. găină PDL 14:14:44 / 16 Septembrie 2017
Ba mue ascultă...

Ordin :Se vor diminua cu 25% salariile bugetarilor (nu și a meu)... pensiile și ajutorul de șomaj cu 15 %....Nu se vor mai acorda ajutoare de la stat pt încălzire etc etc... până în 2011 când aceste salarii pensii și ajutoare vor.......mihai gura mati....vor reveni la nivelul dinainte de tăieri..Și au revenit mihai da . Altă minciună marca înregistrată PNL traian b...Noroc cu Ponta !Da el a FOST primul politician de pe planeta Romanika care ce a promis in campania electorală a și realizat.. După au urmat Liviu și Tăriceanu..cei DOI "cocoși" pe care tu panaramă ii vrei castrați..Ce greșeală mare au făcut Ponta Liviu și Tăriceanu..BA MIHAI BA ROMÂNI BASISTI VOI VREȚI SA TRĂIȚI MAI BINE ?..asta trebuia să-i întrebe Liviu...Eu vreau sa aveți salariile apropiate cu cei din Vest nu cu cei din Pakistan așa cum v-au promis basescu și PNL ..2 euro pe lună salariu....Cum mă idioțenie faci varză doi conducători CARE îți vor binele ????..Iar tu ești nostalgic pe cel care te-a futut in gură și ți-a dat 2 euro pe ....zi

MIHAI ...castratu 14:24:45 / 16 Septembrie 2017
Până una alta

PDL (PNL) tau va dispărea până n iarnă !..In ritmul " dezertărilor" actuale . LIBERALI adevărați... câți au mai rămas în PNL....nu se mai regăsesc în actualul PNL ...care sa basificat...și migrează către ALDE..care a rămas unicul partid din Romania LIBERAL in gândire și doctrină ..Vor rămâne cu numele de liberali :blaga videanu turcan predoiu ialomițeanu tinel petre.. BASISTI la fel că și tine până la moarte ...și n măduva cărora curge urina lui traian .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2768 secunde