Schimbare de antrenor la CS Phoenix-Ştiinţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet feminin Schimbare de antrenor la CS Phoenix-Ştiinţa
Sport 19 Septembrie 2019 / 08:29 420 accesări 1 comentariu
Baschetbalistele constănţene pregătesc sezonul 2019-2020

Baschetbalistele constănţene pregătesc sezonul 2019-2020

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Ştiinţa Constanţa a anunţat numele noului antrenor în vederea sezonului 2019-2020. Predrag Stanojcic a fost înlocuit de Carmin Popa, tehnician care a pregătit formaţia feminină CS Universitatea Cluj şi antrenor principal al lotului național feminin Under 18 al României.

„La vremuri noi, oameni noi!

După doi în care am bifat împreună cele mai mari performanțe din istoria clubului și ale baschetului feminin constănțean, a venit vremea ca drumurile noastre și cele ale antrenorului Predrag Stanojcic să se despartă către noi provocări. Îi mulțumim cu această ocazie fostului nostru tehnician, urându-i totodată să aibă parte de tot succesul pe care și-l dorește, și îi spunem „Bine ai venit“ în familia Phoenix Ştiinţa Constanţa lui Popa Carmin. Împreună vom face tot ce ține de noi pentru a prezenta onorabil pe prima scenă a baschetului feminin din România și vom căuta să scriem o nouă pagină în cartea de onoare a Constanței”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului constănţean.

„Este clar că echipa Constanţei a fost anul trecut surpriza campionatului. Anul acesta vrem să creştem tinerele jucătoare din Constanţa, care pot să facă pasul spre Liga Naţională. Vreau să înţeleagă publicul că poate veni la sală să vadă un spectacol, să vadă fetele din Constanţa cum cresc şi, de ce nu, să facem şi surprize”, a declarat antrenorul Carmin Popa.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1282 secunde