Schimbare RADICALĂ pentru bugetari. Vor beneficia de sume importante

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Schimbare RADICALĂ pentru bugetari. Vor beneficia de sume importante
Social 02 Decembrie 2018 / 08:00 1779 accesări 3 comentarii

Vești uriașe pentru toți bugetarii! Începând cu data de 1 Decembrie 2018, se aplică această modificare uriașă. Astfel, toți angajații din sistemul public vor beneficia de o sumă importantă, de care, până acum, beneficiau doar o parte dintre salariații de la stat.

Dacă până acum numai angajaţii din Ministerul de Interne, Ministerul Apărării, Ministerul Justiţiei, SRI, SIE şi SPP, alături de cei ai Poliţiei Locale, beneficiau de drepturi de hrană, începând cu decembrie 2018 o astfel de indemnizaţie se va acorda tuturor bugetarilor, potrivit Legii salarizării unitare, scrie a1.ro.

„Începând cu 1 decembrie 2018, ordonatorii de credite acordă obligatoriu, lunar, indemnizaţii de hrană reprezentând a 12-a parte din două salarii de bază minime brute pe ţară garantate în plată, cu excepţia personalului Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiţiei – Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Informaţii Externe, Serviciului de Protecţie şi Pază şi Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, precum şi a personalului poliţiei locale care, potrivit legii, beneficiază de drepturi de hrană în temeiul Ordonanţei Guvernului nr. 26/1994 privind drepturile de hrană, în timp de pace, ale personalului din sectorul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”, se arată în Legea salarizării unitare.

Aceste indemnizații se vor acorda, însă, proporțional cu timpul efectiv lucrat în luna anterioară. Prin urmare, primii bani aferenţi acestei indemnizaţii vor ajunge la beneficiari în luna ianuarie 2019, conform Adevărul.

Taguri articol
Loading...

3 comentarii

Dolph Lundgren 11:02:12 / 02 Decembrie 2018
PROSTEALA PESEDISTA !!!

Sa va bagati in cu.r toate normele de hrana !!! BATAIE DE JOC ORDINARA marca MAFIA ROMANIA !!! Aceasta PROSTEALA cu norma de hrana este de fapt o HOTIE ORDINARA !!! Ea reprezinta 316 lei brut pe luna, iar dupa impozitarea cu 45 %, angajatul mai primeste " IMENSA SUMA " de 173 de lei net !!! Adica mai putin de 8 lei pe zi !!!!!!!!! In comparatie cu tichetele de masa prin care angajatul primea lunar 270 lei net sub forma de tichete, aceasta norma de hrana este o HOTIE ORDINARA !!! Nu mai vorbim despre rata inflatiei care face ca acesti 8 lei pe zi primiti de catre angajat sa reprezinte de fapt vreo 6 lei fata de acum 2 ani de zile !!! Deci practic reprezinta mai mult de o INJUMATATIRE a banilor pe care angajatii ii primeau acum 2 ani sub forma de tichete de masa !!! MINCIUNILE CATASTROFALEI GUVERNARI DRACnea - SARACILA !!!

Un cetatean 17:28:22 / 02 Decembrie 2018
Pentru Dolph Lundgren

Ai dreptate! Era mai bine sa taie cu 25% la suta salariul si sa inghete punctul de pensie vreo 6 ani, ca asa este in capitalism. Ca va da nu e bine ca va taie nu e bine, hotarati-va odata! :)

CT 08:19:43 / 03 Decembrie 2018
niste incompetenti...

cu asa guvern, vom ajunge la nivelul tarilor africane.... este inadmisibil ca diferenta intre salarii bugetari/privati sa fie atat de mare, mai ales cand stim cu toti ca sistemul privat duce tara in spate de ani buni, la stat se merge in pierdere la 90% din societati! si guvernul tot pluseaza pt bugetari..... SA PLATEASCA TAXE SI IMPOZITE DOAR BUGETARII !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2092 secunde