Schimbări majore pentru utilizatorii WhatsApp

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Schimbări majore pentru utilizatorii WhatsApp
Social, Tehnologie 01 Noiembrie 2019 / 11:46 1240 accesări 3 comentarii

WhatsApp, cea mai populară aplicaţie de mesagerie instantă din lume, a introdus autentificarea cu amprenta pe dispozitivele care rulează sistemul de operare Android, transmite publicaţia Digital Trends.

Această caracteristică a fost disponibilă pe modele iPhone din luna februarie a acestui an. Utilizatorii dispozitivelor marca Apple compatibile pot debloca aplicaţia şi prin intermediul funcţiei Face ID, de recunoaştere facială.

Cei care vor activa noua funcţie vor trebui să se autentifice cu amprenta pentru a putea folosi aplicaţia. Potrivit WhatsApp, utilizatorii vor putea răspunde la apelurile telefonice chiar şi atunci când aplicaţia este blocată.

Caracteristica va fi disponibilă treptat pentru toţi utilizatorii. Noua funcţie poate fi activată urmând calea: Settings/Account/ Privacy/Fingerprint lock sau, pentru cei care au meniul în română, Setări/Cont/Confidenţialitate/Deblocare cu amprenta.

Aplicaţia WhatsApp a fost lansată în 2004 de antreprenorii Jan Koum şi Brian Acton. În 2014, Facebook a achiziţionat compania cu 19 miliarde de dolari.

Loading...

3 comentarii

okila 12:57:35 / 01 Noiembrie 2019
watsapp discriminare?

neavand tel cu amprenta nu mai pot folosi aplicatia?

wh 17:34:00 / 01 Noiembrie 2019
Pentru okila

Ba poti! bineinteles ca poti!. Il folosesti ca si pana acum.

apetrei 13:49:37 / 02 Noiembrie 2019
wayzap

muie generală

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1516 secunde