Școli închise în 3 județe și în Capitală! Lista ar putea fi extinsă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Școli închise în 3 județe și în Capitală! Lista ar putea fi extinsă
17 Ianuarie 2016 / 12:05 546 accesări 0 comentarii

Ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi inspectoratele şcolare judeţene Ilfov, Ialomiţa şi Călăraşi au decis, împreună cu autorităţile locale, suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ pentru ziua de luni, 18 ianuarie 2016, a anunțat Ministerul Educației. În celelalte judeţe din ţară afectate de căderile abundente de zăpadă şi de viscol, deciziile privind susţinerea orelor de curs vor fi luate în această după-amiază, în cadrul colegiilor prefecturale. Precizăm faptul că hotărârea privind susţinerea ori suspendarea cursurilor trebuie să ţină cont de evoluţia vremii şi de siguranţa elevilor şi a profesorilor, precum şi de asigurarea condiţiilor proprii desfăşurării orelor de curs. Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice este în permanentă legătură cu inspectoratele şcolare din teritoriu şi va reveni în cursul acestei zile cu informaţii, în funcţie de evoluţia punctuală a evenimentelor.

UPDATE:

Colegiul prefectural al județului Giurgiu a luat decizia suspendării cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza județului pentru ziua de luni, 18 ianuarie. Până în acest moment, autoritățile locale au decis suspendarea orelor de curs de luni, în Capitală și în județele Ilfov, Ialomița, Călărași și Giurgiu.

UPDATE 2:

Cursurile în unitățile de învățământ din județul Buzău vor fi suspendate luni, din cauza ninsorilor și a viscolului, în timp ce în Brăila au fost închise școlile din mediul rural și din trei orașe.

UPDATE 3:

Continuă să fie închise școli în județele afectate de ninsori și viscol. Prefectura Tulcea a anunțat că școlile din județ vor fi închise mâine din cauza vremii nefavorabile.

UPDATE 4:

Luni, 18 ianuarie 2016, cursurile din învăţământul preuniversitar vor fi suspendate în Capitală şi în judeţele Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Buzău şi Tulcea. În judeţele Brăila, Dâmboviţa şi Olt, orele de curs se vor desfăşura parţial. Momentan în județul Constanța nu a fost stabilit dacă se vor suspenda cursurile în școli.Pagina a fost generata in 0.2233 secunde