Scor-fluviu pentru rugbyștii de la CS Năvodari

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A început Divizia Națională de seniori la rugby

Scor-fluviu pentru rugbyștii de la CS Năvodari

Sport 01 Octombrie 2017 / 16:37 751 accesări
Arădenii au făcut cu greu față apetitului ofensiv al rugbyștilor de la CS Năvodari

Arădenii au făcut cu greu față apetitului ofensiv al rugbyștilor de la CS Năvodari

CS Năvodari a debutat cu o victorie concludentă în ediția 2017-2018 din Divizia Națională de seniori, al doilea eșalon valoric din rugbyul românesc. Vicecampioana ediției precedente a jucat pe stadionul „Flacăra” din Năvodari și a învins-o pe CSU „Aurel Vlaicu” Arad cu un scor care ne scutește de alte comentarii: 79-7 (39-0). 11 eseuri au înscris gazdele, prin Marian Niță 3, Cristian Ogea 2, Nicu Ignea, Iulian Zapan, Vasile Perju, Gheorghe Grigoraș, Cătălin Nicolae și Ionuț Puișoru. Celelalte puncte le-au marcat Ignea (6 transformări și 2 lovituri de pedeapsă) și Alexandru Trandafir (3 transformări).

Au evoluat pentru CS Năvodari (antrenori Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase): Toader, Comănici, Zapan - M. Croitoru, Petreanu - Ogea, Agiacai, M. Niță - Agapie, Ignea - Arefi, Puișoru, C. Nicolae, Grigoraș - Perju. Au mai jucat: Barbu, Strat, Apetroaie, Burlacu, Fl. Croitoriu, Trandafir, I. Prodan, Brașovianu.

„A fost un meci destul de ușor, doar vântul ne-a creat ceva probleme. Practic, a fost un antrenament cu public și sunt mulțumit de evoluția echipei. Este bine că nu avem nici accidentări, cu excepția lui Comănici, care s-a lovit ușor la gleznă și vom vedea luni cât este de gravă accidentarea lui”, a declarat antrenorul Cristian Husea.

Celelalte rezultate din prima etapă: Știința Petroșani - RC Bârlad 19-19; SCM Gloria Buzău (fostă RC Stejarul) - RCM Galați 29-19 (3-3 la eseuri). Nou-promovata Tomitanii Constanța și-a amânat partidele din primele două runde, ambele pe teren propriu. Meciul cu CSM Bucovina Suceava a fost reprogramat pentru data de 18 noiembrie, după ultima etapă din tur, iar cel cu RC Bârlad, din etapa a doua, pentru 25 noiembrie.

Citește și:

Sâmbătă începe Divizia Națională de seniori la rugby

Tomitanii Constanța nu va juca în prima etapă din DNS la rugby

Divizia Națională de seniori la rugby va debuta pe 30 septembrie

Multe noutăți în lot pentru Tomitanii Constanța

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1521 secunde