Se apropie canicula! Leşinaţi de cald numai citind!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Se apropie canicula! Leşinaţi de cald numai citind!
Vremea 19 Iunie 2017 / 16:42 3271 accesări 0 comentarii

Canicula se apropie cu paşi repezi. Asta arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) aferentă perioadei 20 iunie - 2 iulie 2017 şi dată publicității luni. Astfel, temperaturile aerului vor crește în următoarele două săptămâni, urmând să atingă 33 - 34 de grade Celsius în regiunea Munteniei, iar intervalele de instabilitate atmosferică, cu averse și descărcări electrice, vor fi din ce în ce mai puține și semnalate către sfârșitul lunii iunie - începutul lunii iulie.

În Dobrogea, vremea va intra într-un proces de încălzire, iar pe 21 iunie media regională a maximelor se va situa în jurul valorii de 30 de grade. În 22 iunie se va produce o ușoară răcorire, însă ulterior, până spre finalul primei săptămâni, vremea va deveni călduroasă, cu medii ale temperaturilor maxime de 29 - 30 de grade. În a doua săptămână de prognoză nu se vor înregistra variații semnificative ale regimului termic, media maximelor urmând a fi de 27 - 28 de grade. Media temperaturilor minime din acest interval va fi de 17 - 18 grade, cu valori mai ridicate în perioada 24 - 26 iunie, spre 19 - 20 de grade. Aversele locale, în general slabe cantitativ, au probabilitate mai mare de apariție în intervalele 20 - 23 iunie și 28 iunie - 2 iulie.

La toate aceste temperaturi, adăugaţi încă minimum 5 grade, căci valorile sunt obţinute de specialiştii ANM la umbră, şi cumpăraţi-vă multă loţiune de protecţie împotriva radiaţiilor solare!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1783 secunde