Se apropie dezbaterea publică pentru Master Planul portului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Se apropie dezbaterea publică pentru Master Planul portului
Social 01 Iunie 2016 / 17:22 1287 accesări 1 comentariu

Master Planul Portului Constanța, contestat de nenumărate ori de sindicatele portuare, se va afla din nou în dezbatere publică. Reamintim faptul că reprezentanții Companiei Naționale ”Administrația Porturilor Maritime Constanța” (CN APMC) au transmis că vineri, 3 iunie, la ora 16.00, în sala de conferințe a hotelului Ibis din Constanța vor avea loc definitivarea Raportului de Mediu pentru Master Planul Portului Constanța și organizarea dezbaterii publice a acestuia. Master Planul și Raportul de mediu pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, de pe str. Unirii nr. 23, zilnic, de luni până vineri, între orele 8.00 și 14.00. Observațiile și sugestiile pot fi transmise în scris la sediul Agenției, până pe 3 iunie.

Loading...

1 comentariu

naekst 08:36:34 / 02 Iunie 2016
portul Constanta

Adevar este ca avem o imensitate de port,cred ca peste 150 de dane operative, a carei singura utilitate reala este ca asigura salarii unei gloate de favorizati ai soartei, copilasi, nepotei, sotioare, curvistine de potentati ai momentului, dar si posibilitate de "supt" bugetul pentru aceiasi potentati, fie ei bucuresteni ori locali. Ca trafic de marfuri mai putin se realizeaza in aceasta inutilitate portuara. Daca este adevarat ca olandezii sint interesati a-i prelua managementul cu siguranta ca, cindva in viitor, ar putea deveni si rentabil.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1941 secunde