Se cunosc învingătoarele şi din Cupa României la spadă masculin

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La finalul întrecerilor de la Constanța

Se cunosc învingătoarele şi din Cupa României la spadă masculin

Sport 01 Octombrie 2016 / 21:00 546 accesări

Duminică, în Sala „Tomis” din Constanţa, va avea loc a 20-a ediţie a „Cupei Farul - Memorialul Paul Călin” la spadă

Duminică, în Sala „Tomis” din Constanţa, va avea loc a 20-a ediţie a „Cupei Farul - Memorialul Paul Călin” la spadă

Cupa României la spadă, competiţia rezervată seniorilor, s-a încheiat sâmbătă, în Sala „Tomis” din Constanța. După ce, vineri, 45 de sportivi au concurat la individual, sâmbătă am aflat şi câştigătoarea din întrecerea pe echipe. Trofeul a fost câștigat la individual de Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare), care a trecut în finală, cu scorul de 15-11, de Alin Sbîrcia (CS U. Craiova), iar locul 3 a fost ocupat de Adrian Pop (CSM Satu Mare), 15-6 cu Liviu Dragomir (CS U. Craiova), în finala mică. Înaintea primelor dueluri de vineri, organizatorii au oferit câte un buchet de flori Simonei Pop și antrenorilor Dan Podeanu și George Epurescu, pentru performanța de la Jocurile Olimpice de la Rio, când echipa de spadă feminin a României a devenit campioană olimpică. Sportivii constănțeni de la CS Farul s-au clasat pe următoarele poziţii - 16. Gleb Nistor, 27. Silviu Loghin, 30. Ionuţ Cristian, 31. Alin Cristian, 40. Cătălin Monea, 45. Bogdan Ciucuraș.

Sâmbătă, în întrecerea pe echipe la masculin au evoluat zece formaţii: CS Farul Constanța (Bogdan Ciucuraș, Silviu Loghin, Cătălin Monea, Gleb Nistor), CSM Satu Mare, CS U. Craiova 1, CS U. Craiova 2, CSA Steaua București, LPS Craiova 1, LPS Craiova 2, CS UNEFS 1 București, CS UNEFS 2 București și CSU Tg. Mureș.

Învingătoare a fost echipa CS U. Craiova 1, în componența Liviu Dragomir, Alin Mitrică, Alin Sbîrcia, Ştefăniţă Vîlceanu, care a învins în finala mare, la prioritate, scor 27-27 la final, pe CSM Satu Mare. Finala mică a revenit formaţiei CS UNEFS 1 București, 45-41 cu CS U. Craiova 1. CS Farul a ocupat penultimul loc în clasament.

Duminică, 2 octombrie, de la ora 9.00, tot în Sala „Tomis” din Constanţa, se vor desfăşura întrecerile din cadrul ediţiei a 20-a a „Cupei Farul - Memorialul Paul Călin” la spadă, una dintre competițiile de tradiție din scrima românească.12
Pagina a fost generata in 0.2424 secunde