Se închide circulația de Ziua Marinei! Vezi pe unde!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Accesul auto, oprit

Se închide circulația de Ziua Marinei! Vezi pe unde!

Administrație 13 August 2018 / 16:53 2041 accesări

Pentru ca manifestările prilejuite de Ziua Marinei Române să se desfășoare în condiții optime, se impun mai multe restricții de circulație. În data de 14 august, începând cu ora 14.00, se interzice parcarea autovehiculelor pe strada Remus Opreanu de la Comandamentul Flotei până la Direcția Agricolă și se interzice oprirea autovehiculelor pe tronsonul cuprins între bulevardul Regina Elisabeta și Comandamentul Flotei care cuprinde bulevardul Marinarilor - bulevardul Regina Elisabeta - Portul Tomis - strada Lebedei - parcarea Poarta 1 - strada Remus Opreanu. În ziua de 15 august, circulația autovehiculelor va fi închisă începând cu ora 7.00, după cum urmează: Poarta 3, Poarta 1, intersecția bulevardului Termele Romane cu strada Traian, str. Negru Vodă, str. Ecaterina Varga, str. Mircea cel Bătrân. Traficul rutier va fi restricționat în zona peninsulară, începând cu ora 7.00, pe traseul Poarta 2 - strada Termele Romane - Poarta 1 - bulevardul Regina Elisabeta – strada Remus Opreanu - Portul turistic Tomis.

Accesul riveranilor se va realiza prin prezentarea unui act de identitate care dovedește că utilizatorul autoturismului domiciliază în zona în care au fost impuse restricții de circulație, cu interdicția totală a accesului pe bulevardul Regina Elisabeta.

ACCESUL AUTO, INTERZIS

Accesul taximetrelor, a autoturismelor și microbuzelor va fi interzis, cu excepția autovehiculelor aparținând instituțiilor publice, persoanelor invitate sau acreditate să participe la acest eveniment. „Recomandăm constănțenilor și turiștilor care participă la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Marinei Române să utilizeze cu precădere mijloacele de transport în comun, iar în cazul utilizării autovehiculului să respecte indicațiile forțelor de ordine”, spun reprezentanții Primăriei Constanța. Mijloacele de transport ale RATC vor circula în program de weekend. Astfel, miercuri, 15 august 2018, autobuzele ce deservesc transportul public de persoane în municipiul Constanța, vor circula după programul de sâmbătă și duminică (5:45 – 23:00), iar în zilele de joi, 16 august și vineri, 17 august 2018, programul de circulație va fi tot de sâmbătă și duminică, dar cu începere de la ora 5:15. Chioșcurile de bilete vor funcționa în program normal.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2065 secunde