Se intensifică acțiunile de dezinsecție din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Se intensifică acțiunile de dezinsecție din Constanța

Administrație 22 Iunie 2021 / 18:06 534 accesări
Foto: Primăria Municipiului Constanța

Foto: Primăria Municipiului Constanța

Primăria Municipiului Constanța intensifică zilele acestea acțiunile de dezinsecție. Echipele care asigură acest serviciu stropesc spațiile verzi și aleile dintre blocuri cu substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor care creează disconfort populației, precum şi pentru eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli.

Acțiunile de dezinsecție s-au derulat ieri seară în cartierele: Faleză Nord, Tomis I, Tomis II, zona peninsulară, zona centrală și în stațiunea Mamaia. În această seară, în funcție de condițiile meteo, echipele ce sunt dotate cu echipamente speciale vor ajunge în zona Gării și cartierele Poarta 6, Km 5-4, Km 5, CET, ICIL, Inel I, Inel II.

Substanţa utilizată este DELTATIM PLUS, o substanţă avizată de Ministerul Sănătăţii, folosită atât pentru reducerea populaţiei de ţânţari, cât şi pentru combaterea gândacilor, furnicilor, căpuşelor, puricilor şi păianjenilor.

Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța, precum și circumscripțiile sanitar-veterinare trebuie să ia toate măsurile de protecție necesare (pentru familiile de albine și viermi de mătase) pentru evitarea contactului cu insecticidele.

În paralel, echipele municipalității, beneficiarii venitului minim garantat, persoanele care prestează muncă în folosul comunității cosesc iarba din parcuri, de pe scuaruri și de pe spațiile verzi de pe marginea drumurilor.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.7158 secunde