Se lucrează la refacerea terenului 2 al stadionului „Gheorghe Hagi”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Se lucrează la refacerea terenului 2 al stadionului „Gheorghe Hagi”
Sport 07 Octombrie 2019 / 13:29 705 accesări 1 comentariu

Ajunsă într-o stare deplorabilă, suprafaţa de joc a terenului 2 al stadionului „Gheorghe Hagi” a intrat într-un proces de refacere, obiectivul fiind realizarea unor lucrări care să aducă terenul în condiţii foarte bune, astfel încât antrenamentele să se desfăşoare la parametri optimi.

„Prima fază este cea de erbicidare, urmând ca peste zece zile să se treacă la arat şi discuit. Vom face însămânţarea gazonului şi cred că suprafaţa de joc se va prezenta în condiţii bune în luna decembrie. Probabil că-l vom proteja în perioada de iarna şi vom intra pe teren în luna marie”, a declarat Tiberiu Curt, managerul FC Farul Constanţa.

„Aflată în condiţii precare, suprafaţa de joc va trece printr-un amplu proces, astfel încât la începutul anului viitor să poată găzdui atât antrenamentele echipei mari, cât şi jocurile oficiale ale juniorilor din cadrul Academiei FC Farul. Acşţiunea face parte din proiectul demarat de FC Farul pentru a asigura condiţii cât mai bune de pregătire atât pentru echipa de seniori, cât şi pentru grupele de juniori din cadrul Academiei”, a fost mesajul clubului constănţean.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2483 secunde