Se oprește apa în mai multe zone din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Se oprește apa în mai multe zone din Constanța

Social 09 Mai 2022 / 08:56 1036 accesări

În vederea executării lucrărilor de racordare a noilor conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat, din zona Stației de Pompare Caragea Dermen din municipiul Constanța, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, din noaptea demiercuri – 11 mai 2022, ora 22.00, până joi – 12 mai 2022, ora 11.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • cartierele Palazu Mare, Tomis Plus, Boreal și Impact;
  • zona comercială Nord ( Carrefour, Dedeman și Selgros);
  • Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de bd. Tomis și str. Baba Novac.

Investiția face parte dinContractul de LucrăriCL32 – Reabilitare conducte aducțiune Constanța, în valoare de 39.817.836,81 lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), și constă în înlocuirea conductelor de aducțiune de la nivelul cișmelelor și a stațiilor de pompare Caragea Dermen, Călărași și Palas.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1382 secunde