Se oprește apa în mai multe zone din Constanța, pe 17 și 18 august

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Se oprește apa în mai multe zone din Constanța, pe 17 și 18 august

Social 16 August 2022 / 15:56 1171 accesări

În vederea executării lucrărilor de sectorizare la nivelul rețelei de distribuție, precum și remedierea avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Sarmisegetuza cu Jupiter din municipiul Constanța, se va sista furnizarea apei potabile demiercuri – 17 august 2022, ora 22.00, până joi – 18 august 2022, ora 07.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Călărași – I.Gh. Duca – Avram Iancu – bd. Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – bd. Tomis – Călărași, dar și cei din zona Piața Ovidiu și aleea Lupeni.

Tot în același interval orar, se va înregistra apă cu presiune scăzută sau lipsa totală a acesteia la etajele superioare, în următoarele zone:

– Peninsulară;

– perimetrul delimitat de străzile: Ion Lahovari – Poporului – Mihai Viteazu – Nicolae Iorga – Ștefan Mihăileanu – Gh. Murea – I.Gh. Duca – Călărași – Ion Lahovari;

-aleea Garofiței, tronsonul delimitat de str. I.L.Caragiale (Balada) și București;

Utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1995 secunde