Se reabilitează carosabilul pe strada Mihai Eminescu din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Se reabilitează carosabilul pe strada Mihai Eminescu din Constanța

Administrație 20 Martie 2023 / 12:34 759 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Echipele Confort Urban intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între strada Smârdan și strada A.S. Pușkin. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restrictionat parțial astăzi, până la ora 16:00.

Marți, 21 martie și miercuri, 22 martie, va continua procesul de decopertare a carosabilului și pe tronsonul cuprins între strada A.S. Pușkin și strada Decebal. Vor fi instituite aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00.

În etapa premergătoare frezării și asfaltării carosabilului au fost reamenajate trotuarele cu dale moderne, s-au construit casetele pentru spațiile verzi și au fost plantați copaci. De asemenea, după operațiunea de frezare, când vremea ne va permite, reabilităm carosabilul cu un nou strat de uzură.

Autoritățile fac apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulație precum și semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.Ştiri recomandate

12