Se reabilitează trotuarele din mai multe cartiere din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Se reabilitează trotuarele din mai multe cartiere din Constanța

Administrație 03 Octombrie 2022 / 12:38 808 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

A început reabilitarea trotuarelor pe strada Dimitrie Anghel și pe aleea Topolog, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, pe porțiunile de drum pe care se lucrează, informează Primăria Constanța.

Se decapează suprafețele deteriorate, se înlocuiesc bordurile vechi cu unele noi iar la final va fi turnat un nou strat de asfalt. La nivelul carosabilului se vor executa lucrări de frezare și asfaltare.

Și pe strada Liliacului din cartierul Km 4-5 se reface infrastructura pietonală pe tronsonul delimitat de străzile Hatman Arbore și Pandurilor. Se montează pavele moderne, după ce terenul a fost consolidat și au fost înlocuite vechile borduri.

În paralel, pe aleea Romaniței din cartierul Abator se reconfigurează zona delimitată de blocurile C1-C3. Lucrările edilitare vizează construcția aleilor de acces în scările de bloc. Au fost înlocuite bordurile deteriorate, suprafețele pietonale au fost consolidate iar mare parte din ele au fost asfaltate.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită în zonele în care se efectuează lucrări.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.3146 secunde