Se repară podul suspendat din Parcul Tăbăcărie din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Se repară podul suspendat din Parcul Tăbăcărie din Constanța

Administrație 11 Iunie 2021 / 17:39 577 accesări
Foto: Primăria Municipiului Constanța

Foto: Primăria Municipiului Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a demarat de urgență lucrările de punere în siguranță a podului suspendat din Parcul Tăbăcărie.

Angajații administratorului drumului public au sudat o bară a podului care era desprinsă, au înlocuit bucata de balustradă care lipsea și au întărit podina.

În scurt timp, Primăria Constanța va demara procedura de achiziție pentru ca toate podețele din parcul Tăbăcărie și Satul de Vacanță să fie reparate.

Primăria Constanța face apel la locuitorii municipiului să sesizeze orice problemă întâmpină în oraș accesând platforma https://sesizari.primaria-constanta.ro/. Constănțenii pot să-și creeze cont de utilizator și să depună sesizări pe diverse domenii/categorii. Pot fi atașate poze și specificată locația pe harta digitală.

Vă invităm să utilizați cu încredere serviciile electronice puse la dispoziția dvs de Primăria Municipiului Constanța. Viitorul este al instituțiilor care își simplifică activitatea proprie, simplificând astfel, cu ajutorul tehnologiei, viața celor care au nevoie de serviciile oferite.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1993 secunde